Főoldal Média Nemzetközi műhely a közmédia határon túli és hazai résztvevőivel (MTI)

Nemzetközi műhely a közmédia határon túli és hazai résztvevőivel (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2013. április 10. - Itt a pont címmel második alkalommal szervez nemzetközi találkozót a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) csütörtöktől Budapesten - tájékoztatta az MTI-t Cselleng Ádám fesztiválmenedzser.
Elmondta: a kétnapos, tréninggel egybekötött fesztivál célja, hogy a közmédia mintegy százhúsz alkalmazottja, valamint a médiaszakos főiskolások, egyetemisták megismerkedjenek a televízió, a rádió és az online média nemzetközi trendjeivel.
A szervező hozzátette, a rendezvényre mintegy ötvenen a határon túlról, a közmédia tudósítói hálózatának tagjai közül érkeznek.
Cselleng Ádám a programokról elmondta: csütörtökön az Olaszországból érkező Stefano Tealdi vezeti be a résztvevőket a televíziós műsorötletek kitalálásának világába. Ehhez kapcsolódóan az MTVA pályázatot hirdetett új tévéprogramok kitalálására, a kiírásra huszonöten jelentkeztek. Közülük kilencen a rendezvény résztvevőinek is bemutathatják ötletüket, a nyertes elképzelést pedig megvalósítja a közmédia. 
Az előadók között lesz még mások mellett Al Ghaoui Hesna szerkesztő-riporter, Baranyi Mária szerkesztő, Náray Balázs riporter és Sipos Júlia szerkesztő.

 

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 257 vendég böngészi