Főoldal film Andiról leszoktak a lesifotósok (Helyi Téma)

Andiról leszoktak a lesifotósok (Helyi Téma)

E-mail Nyomtatás PDF


2013. október 16. – Osvárt Andrea befejezte a Megdönteni Hajnal Tímeát című filmjét Magyarországon, és már indult is egy másik munkára Olaszországba. A színésznő lapunknak elárulta, a film kampányában a szex csupán hívó szó, és arról is mesélt, hogy volt időszak, amikor az olasz paparazzók megnehezítették az életét.

- Azért ajánlják a készítők a férfiaknak a Megdönteni Hajnal Tímeát című filmet, mert szexjelenetekkel fűszerezték. Mennyire merészek a jelenetek?
Az igazat megvallva nem túlságosan. Szerintem inkább csak azért találta ki ezt a rendező, hogy nagyobb legyen a hírverés és többen ráklikkeljenek a cikkekre a neten.
- Ha szükséges, levetkőzik egy film kedvéért?
Ha egy jelenet egyszer megkívánja a meztelenséget, nyilván megfontolom, hogy elvállaljam-e.
- Állítólag Magyarországon könnyebb a sztárságot elviselni, mint külföldön. Ön mit tapasztal?
- Amerikában nem vagyok sztár, pedig ott is dolgoztam. Olaszországban viszont nagyon kedvelnek, amit nem mindig könnyű kezelni. Sok helyen megállítanak egy autogram vagy közös fotó kedvéért, ha pedig betérek egy étterembe, a legjobb asztalokat kínálják. Sokáig szenvedtem a
paparazzóktól. Nem véletlenül használnak olasz kifejezést a nemzetközi zsargonban a lesifotósokra. Előfordult, hogy engem is autóval követtek és kellemetlen helyzetbe hoztak. Túl pikáns témákat viszont nem szolgáltattam nekik, ezért mára leszoktak rólam.
- Három nyelven is dolgozik. Mennyire okoz ez nehézséget?
Egy színésznőtől elvárják, hogy majdnem anyanyelvi szinten beszélje a nyelveket. Engem hál' Istennek az olaszok és az amerikaiak is elfogadtak úgy, ahogy vagyok, az enyhe akcentusommal együtt. A mai produkcióknál
egyébként is keresik a könnyen megkülönböztethető karaktereket. Bizonyos figuráknak, például egy orosz maffiózónak, vagy egy közép-európai bevándorlónak pedig az enyhe akcentus kifejezetten jól jön.



 

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 151 vendég böngészi