Főoldal Modellvilág Venezuelai tévébemondó a világ legszebb nője (erdély.ma)

Venezuelai tévébemondó a világ legszebb nője (erdély.ma)

E-mail Nyomtatás PDF


2013. november 10. - A 25 éves venezuelai Gabriela Isler fejére került a Miss Universe 2013 nemzetközi szépségverseny győztesének járó korona szombaton Moszkvában.

A szombati Miss Universe-döntőbe bejutott öt versenyző közül négy spanyol ajkú volt, a koronát végül a venezuelai versenyző hódította el, a spanyolországi Patricia Yurena Rodriguez második lett és az utolsó pillanatig „küzdött” szépsége erejével a brazil Jakelyne Oliveire és az ecuadori Constanza Báez is.
Az orosz fővárosban rendezett döntőben a 25 éves Gabriela Islernek a tavalyi győztes, az amerikai Olivia Culpo adta át helyét, akárcsak az arany és platina koronát. Az új világszépe a világ öt kontinenséről érkezett 86 versenyző közül emelkedett a „királynői” magaslatra. Gabiela Isler tévébemondónőként dolgozik.

A szépség-világversenyek 62 éves történetében most először rendezték meg a Miss Universe-t Moszkvában, mégpedig a fényűző Crocus City Hallban.

Venezuela hetedszer hódította el a szépségkirálynői címet. A latin-amerikai országot ebben csak az Egyesült Államok előzi meg, amelynek hat évtized során nyolc képviselője nyerte meg a világversenyt.

 

Módosítás dátuma: 2013. november 10. vasárnap  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 94 vendég böngészi