Főoldal Sajtószoba Tompa Mihály Országos Vers- és Prózamondó verseny

Tompa Mihály Országos Vers- és Prózamondó verseny

E-mail Nyomtatás PDF
FELHåVÁS

A Csemadok Országos Tanácsa, a Csemadok Rimaszombati Területi Választmánya és a Csemadok Mûvelõdési Intézete az idén is meghirdette a Tompa Mihály Országos Vers- és Prózamondó versenyt, melynek döntõjére 2007.
FELHåVÁS

A Csemadok Országos Tanácsa, a Csemadok Rimaszombati Területi Választmánya és a Csemadok Mûvelõdési Intézete az idén is meghirdette a Tompa Mihály Országos Vers- és Prózamondó versenyt, melynek döntõjére 2007. április 26-28-án kerül sor Rimaszombatban.
A hagyományos vers, próza és megzenésített versek kategóriáját a szervezõk bõvítették egy újabb, a VII. kategória – versszínpadi összeállítások (lírai színpad) létrehozásával, lehetõséget teremtvén a szerkesztett versmûsorok újabb térnyeréséhez.
Felkérjük tehát azon érdekeltek figyelmét, akik eddig nem szereztek tudomást errõl a lehetõségrõl, esetleg ilyen jellegû mûsorral foglalkoznak vagy rendelkeznek, jelezzék ezt a Csemadok illetékes területi választmányán, illetve közvetlenül a fõszervezõknek, legkésõbb 2007. március 15-ig.
A rendezvénnyel kapcsolatos információk, mellékletek és elérhetõségek megtalálhatók a Csemadok honlapján: www. csemadok.sk

Módosítás dátuma: 2007. február 27. kedd  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 76 vendég böngészi