Főoldal Modellvilág Tömegverekedés a modellverseny próbáján

Tömegverekedés a modellverseny próbáján

E-mail Nyomtatás PDF
Többen megsérültek, két lányt és egy férfit pedig õrizetbe vettek a rendõrök szombaton New Yorkban,
Többen megsérültek, két lányt és egy férfit pedig õrizetbe vettek a rendõrök szombaton New Yorkban, miután verekedés tört ki az "Amerika Következõ Csúcsmodellje" nevû verseny próbája elõtt a helyszínen várakozó tömegben.
A manhattani rendõrség bejelentése szerint két sérültet kórházba kellett vinni. A modellreményekkel érkezõ lányok, hozzátartozóik és az érdeklõdõ közönség a Park Central New York hotelnél várakozott, amikor egyelõre ismeretlen okból kitört a káosz, majd verekedés kezdõdött a lányok között.
A végén két lányt és egy férfit elvittek bilincsben a rendõrök, a mentõk pedig négy sérültet a helyszinen láttak el, kettõt pedig kórházba vittek. Az állapotukról nincs hír.
A manhattani hatóságok a történtek miatt megtiltották a verseny megrendezését arra hivatkozva, hogy az rosszul lett elõkészítve, mert a szervezõknek gondoskodniuk kellett volna az utcai rendrõl is.
A szervezõk nem kívánták kommentálni az ügyet. Az "Amerika Következõ Csúcsmodellje" jelenleg a próbáknál tart, amelyek nyitottak, tehát jegy ellenében bárki megnézheti azokat. A szervezõk tervei szerint márciusban az ország több városában lesz még próba, így Dallasban, Chicagóban és Los Angelesben.
Módosítás dátuma: 2009. március 15. vasárnap  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 133 vendég böngészi