Főoldal Hírek
Hírek

Nemsokára akár három hírcsatorna is mûködhet Magyarországon

E-mail Nyomtatás PDF
A meglévõ Hír Tv és a talán még ebben az évben induló közszolgálati Demokrácia csatorna mellé harmadikként szállhat versenybe az ország egyik leggazdagabb üzletembereként ismert Széles Gábor által megálmodott új Gazdasági Tévé - adja hírül a HVG Online.
Módosítás dátuma: 2005. február 10. csütörtök Bővebben...
 

Ügynökûzés az egyházban

E-mail Nyomtatás PDF
Erdélyi Géza református püspök: mondjanak le választott tisztségükrõl! Az egyház egyelõre nem hoz létre átvilágító bizottságot.
Módosítás dátuma: 2005. január 12. szerda Bővebben...
 

Az évezred beruházásának szánták

E-mail Nyomtatás PDF
Húsz év után felkavarta a közvéleményt a Szlovák Nemzeti Színház befejezetlen épületének ügye A még januárban aláírandó szerzõdés alapján a Turthheim Invest LCC amerikai társaság kongresszusi központtá alakítaná át az épületet.
Módosítás dátuma: 2005. január 12. szerda Bővebben...
 

Egy generáció flakonba zárt lelke

E-mail Nyomtatás PDF
Jelenleg a graffiti fõ európai központja Németország és Nagy-Britannia, Szlovákiában a 90-es években terjedt el A város hírhedt negyedeiben (Harlem, Brooklyn, Bronx) a fajgyûlölet és az erkölcsi hanyatlás ekkortájt oly méreteket ölt, hogy Amerika tenyereit inkább fülére tapasztja, mintsem hogy meghallaná a sikolyt, melynek alaphangját minden kétséget kizáróan a gettók közötti harcok adták.
Módosítás dátuma: 2005. január 12. szerda Bővebben...
 

VIRRASZTÁS

E-mail Nyomtatás PDF
2005-ben ünnepeljük József Attila születésének centenáriumát hazánkban, a Kárpát-medencében és az UNESCO által nemzetközi szinten is. Az eddig ismert központilag szervezett rendezvények mellett civil kezdeményezésként az YCON csoport, a gödöllõi Szent István Egyetem és a Magyar Rádió a költõ életmûvének szellemiségére épülõ programsorozatot állított össze.
Módosítás dátuma: 2010. március 19. péntek Bővebben...
 


471. oldal / 472

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 371 vendég böngészi