Főoldal pszicho
Pszicho

A fejlődés íve – Orosz Katalin klinikai szakpszichológust kérdeztük az idei év egyik legjelentősebb pszichológiai konferenciájáról (media1.hu)

E-mail Nyomtatás PDF


2023. november 15. - Ismerje meg Orosz Katalin klinikai szakpszichológus gondolatait a legújabb pszichológiai trendekről és a társadalmi kihívások kezeléséről, amelyeket a november 17-én hetedik alkalommal Budapesten megrendezendő transzperszonális (TP) pszichológiai konferencián ismertet majd részletesen is.

Bővebben...
 

Klinikai pszichológus: a család a mentális egészség és identitás egyik formája (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

 

 

Budapest, 2023. szeptember 14. - Az egyén önmagában nem lehet mentálisan egészséges, a család a mentális egészség és identitás egyik formája - jelentette ki Jordan B. Peterson, klinikai pszichológus, gondolkodó a mentális egészség és identitás kapcsolatáról szóló előadásában csütörtökön a V. Budapesti Demográfiai Csúcson.

Bővebben...
 

Pszichológus elárulta: ez a legkárosabb szokás a gyereknevelésben (JOY)

E-mail Nyomtatás PDF

2023. szeptember 12. - Egy fiatal pszichológus megírta, milyen szituációk vezethetnek ahhoz, hogy valaki később ne bízzon önmagában.

Bővebben...
 

Gyerekkori borderline személyiségzavar tünetei (ÉVA Online )

E-mail Nyomtatás PDF

 

2023. július 15. - A borderline személyiségzavar egy nehezen felismerhető mentális betegség. Ha idejében felfedezzük, sokat segíthetünk a gyerekünknek is!

Bővebben...
 

Miért nem nevetnek a világ legboldogabbjai, a finnek? (index.hu)

E-mail Nyomtatás PDF

 

2023. május 26. - Egy több mint 50 ezer felnőtt részvételével Spanyolországban, Mexikóban, Indiában, Kínában, Oroszországban, Ghánában, Dél-Afrikában, Finnországban és Lengyelországban végzett felmérés azt vizsgálta, hogy az emberek mennyire aggodalmaskodóak, ingerültek, dühösek, stresszesek, kedvetlenek, nyugodtak vagy boldogok.

Bővebben...
 


1. oldal / 31

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 81 vendég böngészi