Főoldal pop-rock
Pop-rock

Hangfoglaló program - Újabb harminckilenc pályázat részesül támogatásban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2021. január 25. - Húsz könnyűzenével foglalkozó médium 34,4 millió forint, a magyar dalra fókuszáló tizenkilenc pályázat pedig csaknem 30 millió forintos támogatásban részesül az Nemzeti Kulturális Alap (NKA) Hangfoglaló könnyűzene támogató program kollégiumának utolsó 2020-as döntése értelmében.

Bővebben...
 

Music Hungary Konferencia az elkészült könnyűzenei stratégiáról (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2020. szeptember 9. - A novemberi veszprémi Music Hungary Konferenciára a kormány véleményezi az elkészült magyar könnyűzenei stratégiát, addigra a 2021-2025 közötti időszakra vonatkozó pénzügyi pillérek is körvonalazódnak - jelentette be a magyar könnyűzene, valamint a kortárs magyar popkultúra megújításának és társadalmasításának koordinálásáért felelős miniszteri biztos   szerdán Budapesten.

Bővebben...
 

Magyar rockklasszikusokról indult bélyegsorozat (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Budapest, 2020. augusztus 5. - Magyar rockklasszikusokról indított bélyegsorozatot a Magyar Posta, az első bélyegen és a hozzá tartozó borítékon az Omega együttes slágere után a Gyöngyhajú lány illusztrációja látható.

Módosítás dátuma: 2020. augusztus 05. szerda Bővebben...
 

Kormányszóvivő: a kormány számos ágazatnak nyújtott már segítséget, most a zenészeken a sor (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2020. augusztus 5. - A kormány számos ágazatnak nyújtott már segítséget, most a zenészeken a sor. Több mint ötmilliárd forint értékben "támogatjuk legalább 150 raktárkoncert létrejöttét, ahol a hazai könnyűzenei élet szereplői profi technika és a saját stábjuk segítségével játszhatják el dalaikat" - jelentette ki a kormányszóvivő a Facebook-oldalán szerdán közzétett videobejegyzésben.

Bővebben...
 

Több százmillió forint a vallásos könnyűzene támogatására (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2020. július 8. - A kormány több százmillió forintot juttat pályázat útján a vallásos könnyűzene képviselőinek hangszerbeszerzésre és -felújításra - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) kultúráért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

Bővebben...
 


5. oldal / 166

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 209 vendég böngészi