Főoldal múzeum
Múzeum

Szerdán nyitja meg kapuit az új Ferenczy Múzeum Szentendrén (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Szentendre, 2013. június 16. – Szerdától látogatható az új Ferenczy Múzeum, amely Szentendre legnagyobb világi műemlék épületében kapott helyet a felújítást követően.

Bővebben...
 

Szecessziós világnap az Iparművészeti Múzeumban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2013. június 7. - Európa 23 múzeuma, köztük a budapesti Iparművészeti Múzeum vesz részt abban az európai programban, amelyen keretében digitalizálják gyűjteményüket, köztük a szecessziós anyagot.

Bővebben...
 

Fabényi Júlia lesz a Ludwig Múzeum igazgatója (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2013. május 21. - Fabényi Júlia lesz a Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum igazgatója - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) kedden az MTI-vel.

Bővebben...
 

Múzeumok majálisa - Átadták Az év múzeuma és Az év kiállítása díjakat (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2013. május 11. - A Budapesti Történeti Múzeum Aquincumi Múzeuma, valamint a tiszaföldvári Tiszazugi Földrajzi Múzeum kapta Az év múzeuma 2012 díjat a Múzeumok majálisán szombaton a Magyar Nemzeti Múzeumban.

Bővebben...
 

Halász János: balhékeltés zajlik a Ludwig Múzeum ügyében (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2013. május 10. - Senki nem bocsátotta el Bencsik Barnabást; a Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum (Lumú) eddigi igazgatójának lejárt a mandátuma, az intézmény leendő vezetőjéről pedig még nem döntött az emberi erőforrás miniszter - mondta el a Kossuth Rádióban pénteken a kultúráért felelős államtitkár.

Bővebben...
 


2. oldal / 5

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 251 vendég böngészi