Főoldal Egyházak
Egyházak

Hölvényi: az egyházak számára nagy lehetőség, hogy részt vegyenek Európa jövőjének alakításában (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Brüsszel, 2020. december 9. - Az egyházak és vezetőik számára nagy lehetőség, hogy részt vegyenek Európa jövőjének alakításában, miután a koronavírus-járvány és az azzal kapcsolatos kihívások nyitottabbá tették az embereket az új üzenetekre és megoldásokra - jelentette ki Hölvényi György KDNP-s európai parlamenti (EP-) képviselő szerdán az Európai Néppárt vallásközi párbeszédet elősegítő éves konferenciáján.

Bővebben...
 

Újraválasztották Fekete Károlyt a Tiszántúli Református Egyházkerület püspökévé (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2020. december 7. - Újraválasztották Fekete Károlyt a Tiszántúli Református Egyházkerület püspökének, az egyházkerület főgondnoka Molnár János lett - közölte az egyházkerület hétfőn az MTI-vel.

Bővebben...
 

Kilencven éve született Hegedűs Loránt (Barankovics Alapítvány/Pesti Srácok)

E-mail Nyomtatás PDF


2020. november 11. -  „Ha valaki legalább egyszer hallotta Hegedűs Loránt istentiszteletét, egy életre való útravalót kapott.

Bővebben...
 

Balog Zoltán a következő dunamelléki püspök (parokia.hu)

E-mail Nyomtatás PDF


2020. november 5. - Balog Zoltánt választotta püspökévé a Dunamelléki Református Egyházkerület – közölte az egyházkerület választási bizottsága november 5-ei szavazatszámláló ülése után.

Módosítás dátuma: 2020. november 05. csütörtök Bővebben...
 

Megdöbbentő tények a katolikus lapban Ferenc pápa tevékenységéről (magyarnemzet.hu)

E-mail Nyomtatás PDF


2020. október 28. -A Tűzfalcsoport Blogstar oldal talált rá a Catholic American Thinker című lap írására, mely azzal a megállapítással indít, hogy a pápa vezeti az összes nemzeti szuverenitás elleni támadást, hogy felszámolja az országhatárokat a teljes globalitás javára, látszólag a bolygó és a szegények érdekében.

Bővebben...
 


9. oldal / 367

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 374 vendég böngészi