Főoldal Egyházak
Egyházak

Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök kapta az idei Duna-díjat (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


2019. december 12. - Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök kapta idén a Duna Televízió alapította, nyolcadik alkalommal odaítélt Duna-díjat.

Módosítás dátuma: 2019. december 12. csütörtök Bővebben...
 

Semjén: jelentősen nőtt az egyházak oktatási és köznevelési szerepvállalása (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2019. december 2. - Csaknem kétszeresére nőtt az egyházak oktatási és köznevelési szerepvállalása 2010 óta - jelentette ki a nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes hétfőn az Országgyűlés igazságügyi bizottsága előtti éves meghallgatásán.

Bővebben...
 

Az adventi időszakban Magyarországon és a Vatikánban egyszerre kezdődik az Eucharisztikus Kongresszusra való készülés (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Vatikánváros/Róma, 2019. november 21., csütörtök - A budapesti Vörösmarty téren és a Vatikánban egyszerre indul a jövő évi magyarországi Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust (NEK) előkészítő program - mondta el Erdő Péter bíboros az MTI-nek csütörtökön Rómában.

Bővebben...
 

Szijjártó: Magyarország felelősséget visel a világ valamennyi keresztény közössége iránt (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Budapest, 2019. október 29. - Magyarország tettekkel is bizonyítja, hogy egy európai keresztény állam viselhet felelősséget a világ valamennyi keresztény közössége iránt - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.

Módosítás dátuma: 2019. október 29. kedd Bővebben...
 

Világszerte fokozódik a keresztények elleni erőszak (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Varsó, 2019. október 24. - Világszerte fokozódik a keresztényekkel szembeni erőszak, üldözésük 2017 óta leginkább Dél- és Kelet-Ázsiában erősödött fel - állapítja meg a Szükséget Szenvedő Egyház (Kirche in Not) pápai jogú nemzetközi katolikus segélyszervezet Lengyelországban bemutatott jelentése.

Bővebben...
 


16. oldal / 369

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 196 vendég böngészi