Főoldal Modellvilág
Modellvilág

Magyar népi motívumokkal ékesített divatkollekciókat mutattak be Washingtonban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Washington, 2013. július 1. - Hrivnák Tünde kizárólag kalocsai, valamint Molnár-Madarász Melinda (Meyke) kalocsai, matyó, kalotaszegi és torockói motívumokat felhasználó kollekcióival mutatkozott be a magyar divatvilág több alkalommal is Washingtonban a Smithsonian Folklife Festival égisze alatt zajló Magyar örökség - Az újjáéledés gyökerei fesztiválprogram keretében.

Bővebben...
 

Harmadszorra is újragomboltak a hazai feltörekvő és szárnyaikat próbálgató divattervezők (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2013. június 24. - Szecessziós kalapok, izgalmas táskakollekciók és kipárnázott kabátok vonultak a kifutón a Design Terminál harmadik alkalommal meghirdetett, és idén Közép-Európa témájára épülő Gombold újra! öltözéktervezési pályázatának záró divatbemutatóján, amelynek a Central European Fashion Days elnevezésű esemény adott teret szombaton.

Bővebben...
 

Hetven kortárs magyar öltözék a kifutón Milánóban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest/Milánó, 2013. június 23. - Hetven kortárs magyar öltözéket divatbemutatón láthat a közönség kedden Milánóban, a Palazzo Isimbardiban a magyar-olasz kulturális évad keretében.

Bővebben...
 

Nem kellett a korona Kocsis Korinnának (origo)

E-mail Nyomtatás PDF


2013. 06. 22. - Élő adásban ekkorát még nem bakizott a TV2! A szombat esti A Királynő című műsor egyik díjazottja, Kocsis Korinna nem vette át a koronát a tavalyi szépségkirálynőtől.

Módosítás dátuma: 2013. június 23. vasárnap Bővebben...
 

Face of Asia - 2013 (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Budapest, 2013. április 13. - Az első helyezett thai származású Waranghkana Baiphluthong a Face of Asia elnevezésű, a Magyarországon élő ázsiai nők számára rendezett szépségversenyen,

Módosítás dátuma: 2013. április 13. szombat Bővebben...
 


6. oldal / 33

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 162 vendég böngészi