Főoldal film
Film

Több mint 330 nevezés érkezett az októberi Magyar Filmhétre (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. szeptember 11. - Több mint 330 nevezés érkezett az október 13. és 19. között első alkalommal megrendezendő Magyar Filmhétre - közölte a Magyar Nemzeti Filmalap csütörtökön az MTI-vel.

Bővebben...
 

A filmakadémia az egész szakmát képviselni fogja (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. szeptember 7. - Július végi megalakulása óta mintegy százan csatlakoztak a Magyar Filmakadémiához, ami a teljes filmipart szeretné tagságával lefedni - mondta el az MTI-nek Novák Emil, a szervezet elnöke.

Bővebben...
 

Székelyudvarhelyre került a kulturális filmek fesztiváljának fődíja (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Nyíregyháza, 2014. szeptember 6. - Székelyudvarhelyi alkotók kapták a I. Kulturális Filmek Fesztiválja fődíját - közölte a rendezvény vezető koordinátora szombaton az MTI-vel.

Bővebben...
 

Fliegauf Bence a Liliom ösvényen (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. augusztus 24. - A Duna holtágán és a budai hegyekben is forog Fliegauf Bence új filmje, a Liliom ösvény, amelyben anya és kisfia szembesül élet és halál kérdéseivel egy mesékkel teleszőtt belső utazás során.

Módosítás dátuma: 2014. augusztus 24. vasárnap Bővebben...
 

Három év termése az októberi Magyar Filmhéten (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. augusztus 18. - Három év termését mutatja be a Magyar Filmhét, amelyet október 13. és 19. között első alkalommal rendez meg a Magyar Nemzeti Filmalap és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa a Magyar Filmakadémia közreműködésével.

Bővebben...
 


5. oldal / 79

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 194 vendég böngészi