Főoldal film
Film

Három év termése az októberi Magyar Filmhéten (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. augusztus 18. - Három év termését mutatja be a Magyar Filmhét, amelyet október 13. és 19. között első alkalommal rendez meg a Magyar Nemzeti Filmalap és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa a Magyar Filmakadémia közreműködésével.

Bővebben...
 

Magyarország a Fehér Isten című filmet nevezi Oscar-díjra (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. augusztus 6. - Magyarország Mundruczó Kornél Fehér Isten című filmjét nevezi a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában Oscar-díjra - közölte a Magyar Nemzeti Filmalap szerdán, a nevezésről döntő bizottság ülése után az MTI-vel.

Bővebben...
 

Elszámolásra kéri a filmalapot az LMP (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. július 31. - Elszámolásra kéri a Magyar Nemzeti Filmalapot és Andrew G. Vajnát, a nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztost az LMP, mert az ellenzéki párt véleménye szerint milliárd forintokban kifejezhető különbség van a törvényben meghatározott, filmtámogatásra fordítható összeg és a tényleges kifizetések között.

Bővebben...
 

Havas Ágnes: újra lesz magyar filmes seregszemle (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Karlovy Vary, 2014. július 10. - Újra lesz filmes seregszemle Magyarországon: október közepén magyar filmhetet rendeznek - egyebek mellett erről is beszélt Havas Ágnes, a Magyar Nemzeti Filmalap vezérigazgatója a Variety filmes folyóiratnak adott interjújában a Karlovy Vary-i Filmfesztiválon.

Bővebben...
 

A Toldi lesz az új Egri csillagok (Index)

E-mail Nyomtatás PDF


2014. 07. 09.  - Sikerként könyveli el az elmúlt három évet a Magyar Nemzeti Filmalap vezérigazgatója, Havas Ágnes a Magyar Nemzetnek adott interjújában.

Módosítás dátuma: 2014. július 09. szerda Bővebben...
 


6. oldal / 80

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 261 vendég böngészi