Főoldal muzsika
Muzsika

Ma kezdődik a Lajkó Félix-maraton (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. december 19. - Egy szülőföldjén, Szabadkán adandó koncerttel ma kezdi el február végéig tartó maratoni turnéját a 40 éves Lajkó Félix.

Bővebben...
 

Virtuózok - Gyöngyösi Ivett, Lugosi Dániel Ali és Boros Misi nyerte a versenyt (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. december 13. - A nagyok mezőnyében Gyöngyösi Ivett, a tinik közül Lugosi Dániel Ali, a kicsik között pedig Boros Misi nyerte a közmédia komolyzenei tehetségkutatója, a Virtuózok péntek esti döntőjét. A zsűri különdíját Demeniv Mihály vehette át.

Módosítás dátuma: 2014. december 13. szombat Bővebben...
 

Csütörtökön kezdődik a váci nemzetközi gregoriánfesztivál (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. július 1. – Csütörtökön kezdődik és vasárnapig tart a hatodik váci nemzetközi gregoriánfesztivál, amelynek a Duna parti város templomai mellett budapestiek is otthont adnak – tájékoztatta az MTI-t a rendező Gregorián Társaság titkára.

Bővebben...
 

Különleges Tannhäuser-előadás a Budapesti Wagner-napok műsorán (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. június 17. - Különlegességgel folytatódik pénteken és vasárnap a Budapesti Wagner-napok a Művészetek Palotájában: a közönség a német zeneszerző legromantikusabb zenedrámáját, a Tannhäusert hallhatja Matthias Oldag rendezésében és a világhírű amerikai hőstenorral, Stephen Goulddal a címszerepben.

Bővebben...
 

Hatvan koncert, százötven fellépő a nyári Eszterházi Vigasságokon (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFBudapest, 2014. május 20. - Hatvan koncerttel és mintegy százötven fellépővel várja vendégeit május végétől szeptember végéig az Eszterházi Vigasságok programsorozata.

Módosítás dátuma: 2014. május 20. kedd Bővebben...
 


4. oldal / 35

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 225 vendég böngészi