Főoldal tánc
Tánc

Nemzetközi tánctalálkozót rendeznek Pécsen (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Pécs, 2013. szeptember 17. - Négy egymást követő este kínál szórakozást a közönségnek a Pécsi Nemzetközi Tánctalálkozó, amelyet szeptember 19. és 22. között immár hetedik alkalommal rendeznek meg a baranyai megyeszékhelyen.

Bővebben...
 

Megalakult a Média Önszabályozó Testület (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2013. szeptember 9. - Média Önszabályozó Testület néven működik a továbbiakban a Magyar Újságírók Etikai Együttműködési Testülete (MÚEET) elnevezésű ernyőszervezet - a tömörülés hétfői döntéséről Kövér Tamás titkár tájékoztatta az MTI-t.

Bővebben...
 

Nagy érdeklődés várja a Szegedi Kortárs Balettet Kassán (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Szeged, 2013. szeptember 4. - Nagy az érdeklődés a Szegedi Kortárs Balett kassai fellépése iránt. A pénteki előadás a színház épülete előtti kivetítőn is megtekinthető lesz.

Bővebben...
 

Évadnyitó a Győri Balettnél: őszi premier a Szentivánéji álom (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Győr, 2013. augusztus 29. - A Győri Balett őszi premierjén a Szentivánéji álom című táncjátékot viszi színre az Európában ünnepelt magyar származású táncművész-koreográfus, Vámos (Youri) György elképzelései alapján október 19-én.

Bővebben...
 

Kassán vendégszerepel a Szegedi Kortárs Balett (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Szeged, 2013. augusztus 26. - A Testek filozófiája című produkciót és Juronics Tamás Beethoven IX. szimfóniájára készült koreográfiáját adja elő Kassán, Európa Kulturális Fővárosában szeptemberben a Szegedi Kortárs Balett.

Bővebben...
 


10. oldal / 27

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 220 vendég böngészi