Főoldal
Kárpát-medence


Grezsa: a Kárpát-medencei óvodaprogram az új magyar önépítés fontos mozzanata (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Bős, 2017. szeptember 25. - A Kárpát-medencei óvodaprogram az új magyar önépítés fontos mozzanata, olyan rendszerszintű beavatkozás, amely az egész Kárpát-medence magyar megmaradását szolgálja - jelentette ki Grezsa István, a határon átnyúló beruházások ellenőrzéséért felelős miniszteri biztos hétfőn a felvidéki Bősön, ahol elindította és bemutatta a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program felvidéki részét.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 25. hétfő Bővebben...
 

Kövér László: Magyarország a gyermekegészségügy terén is támogatja Kárpátalját (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Beregszász, 2017. szeptember 25. - Magyarország a gyermekegészségügy terén is támogatja Kárpátalját, hiszen mind a magyarok, mind az ukránok számára egyaránt a legfontosabb, hogy egészségben és biztonságban tudják a gyermekeiket - jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke hétfőn Beregszászon, ahol a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesületének elnökeként orvosi eszközöket adott át a beregszászi járási kórház gyermekosztályának.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 25. hétfő Bővebben...
 

Székely szabadság napja - Felemás ítélet született a jövő évi felvonulásról (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFKolozsvár/Marosvásárhely, 2017. szeptember 25. - Első fokon felemás ítéletet hozott a Maros megyei törvényszék a székely szabadság napjára, 2018. március 10-re tervezett marosvásárhelyi felvonulásról.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 25. hétfő Bővebben...
 

Balog: Magyarországnak alkotmányos kötelessége segíteni a kárpátaljai magyarokat (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Beregszász, 2017. szeptember 25. - A kárpátaljai magyarok a szülőföldjükön akarnak boldogulni, Magyarországnak pedig alkotmányos kötelessége ebben segíteni őket - jelentette ki az emberi erőforrások minisztere a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola tanévnyitóján hétfőn Beregszászon.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 25. hétfő Bővebben...
 

Rákóczi Szövetség: pályázat segíti a nyelvhasználatot Felvidéken (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. szeptember 24. - Felvidék legalább 400 településén még ma is többségben magyarok élnek, ezért is fontos az ő nyelvhasználatukat segíteni - mondta Csáky Csongor, a Rákóczi Szövetség főtitkára vasárnap reggel az M1 aktuális csatornán.

Bővebben...
 


1. oldal / 1622

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 116 vendég böngészi