Főoldal Ajánló "ÖT KONCERT - ÖT ORSZÁG - EGY NEMZET"

"ÖT KONCERT - ÖT ORSZÁG - EGY NEMZET"

E-mail Nyomtatás PDF
"ÖT KONCERT - ÖT ORSZÁG - EGY NEMZET" - magyar zenei CD-k adományozása Kárpátalja, Erdély, a Vajdaság és a Felvidék magyarságának a 'IV. Ha
"ÖT KONCERT - ÖT ORSZÁG - EGY NEMZET" - magyar zenei CD-k adományozása Kárpátalja, Erdély, a Vajdaság és a Felvidék magyarságának a 'IV. Határon Túli Magyarok Zenéje' koncertsorozat keretében 2005. november 16-án este 7 órakor a Thália Színházban, majd további négy koncert Révkomáromban, Beregszászon, Kolozsvárott és Szabadkán.
2005. november 16-án este 7 órakor a Thália Színházban tartjuk a "IV. Határon Túli Magyarok Zenéje" jótékonysági gálakoncertet, amely egyúttal az "ÖT KONCERT - ÖT ORSZÁG - EGY NEMZET" CD adományozással egybekötött eseménysorozat ünnepi nyitókoncertje. A budapesti koncertet követõen a téli hónapokban rendezzük azt a négy ingyenes koncertet Révkomárom, Beregszász, Kolozsvár és Szabadka egy-egy helyszínén, amelynek keretében mindegyik város magyar könyvtárának átadunk 450 különbözõ CD-t (összesen 1800 db-ot), mintegy 6-7 millió Ft értékben.
Ezzel az elsõ adományozással igyekszünk hagyományt teremteni, és a magyar zenei örökséget méltón képviselõ új hazai kiadványok eljuttatásával évente - hasonló koncertsorozat keretében - bõvíteni a választékot.
A PERIFERIC RECORDS és a hozzá csatlakozott 55 független hanglemezkiadó ellenszolgáltatás nélküli felajánlásának célja az, hogy a Felvidéken, Kárpátalján, Erdélyben és a Vajdaságban élõ magyarokhoz eljusson az anyaországban hanghordozón megjelent zenei kultúra, valamint az, hogy e térségek kölcsönösen bemutatkozási lehetõséget biztosítsanak egymás mûvészeinek ünnepi koncertek és fesztiválok szervezésével.
Kérjük adományaikkal, szponzori támogatásukkal és TÁMOGATÓJEGYEK (20.000.- Ft) vásárlásával segítsék a koncertsorozat és az adományozás méltó megvalósítását.
(Stereo Kft - 1114 Budapest, Bartók Béla út 59. - MKB 10300002-20353245-00003285)
A Thália Színházban 2005. november 16-án a következõ zenekarok/mûvészek lépnek fel:
Bánffy György színmûvész
Vujicsics + Söndörgõ
Kormorán
Bástya Citerazenekar + Agócs Gergely (FELVIDÉK)
Szalonna és barátai (KÁRPÁTALJA)
Kerekes + Tímár testvérek (Gyimes) + Demeter Erika (Sepsiszentgyörgy)
Bakos Árpád + makedón barátai (VAJDASÁG)
Az eddig csatlakozott kiadók, mûvészek névsora mellékelve illetve a honlapunkon olvasható: www.perifericrecords.com - a lista napról napra bõvül.
SEGÍTSETEK, HOGY SEGÍTHESSÜNK!!
Bõvebb információ:
Stereo Kft/Periferic Records
1114 Budapest, Bartók Béla út 59.
Telefon/fax: +36-1-385-6343, 466-9674
E-posta: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Módosítás dátuma: 2005. november 13. vasárnap  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 240 vendég böngészi