Főoldal Modellvilág A legjobb nõk bugyiban

A legjobb nõk bugyiban

E-mail Nyomtatás PDF
Victoria's Secret bemutató
A legendás fehérnemûgyártó legújabb divatbemutatója annyira jól sikerült, hogy nemcsak a férfinézõk jöttek tõle izgalomba, hanem még a két õsellenség, Tyra Banks és Naomi Campbell is kibékült.

 Victoria's Secret bemutató
A legendás fehérnemûgyártó legújabb divatbemutatója annyira jól sikerült, hogy nemcsak a férfinézõk jöttek tõle izgalomba, hanem még a két õsellenség, Tyra Banks és Naomi Campbell is kibékült.
A New York-i Lexington Avenue Armoryban tartották múlt héten a Victoria's Secret fehérnemûcég legújabb divatbemutatóját, de a hírügynökségi jelentések szerint a helyszínen készült fotókra még ma is több ezer férfi csorgatja a nyálát. Nem csoda, hiszen a legnagyszerûbb idomokkal rendelkezõ modellek pózoltak az adottságaikat legjobban kiemelõ öltözékben (fehérnemûben): Naomi Campbell, Giselle Bündchen, Tyra Banks, Adriana Lima, illetve olyan újonnan felkapott szupermodellek, mint Karolina Kurkova vagy az afrikai Oluchi Onweagba.
Heidi Klum hasa újra lapos
A nagysikerû bemutató stílusát már a közelgõ karácsonyi ünnepek ihlették (igaz, a szervezõk közel egy évet dolgoztak rajta), a modellek hatalmas angyalszárnyakat kaptak a hátukra - olvashatjuk a Fashion Wired Daily riportjában. A legnagyobb szárnyat Heidi Klum kapta, akinek azért is volt különleges az alkalom, mert szülése óta elõször állt kifutóra, ráadásul nemrég született gyermekének apjával, Seallel dolgozhatott együtt: Seal énekelt, Heidi Klum modellkedett.
Nagy show
A bemutató bizonyára nem a fellépõk miatt lett sikeres, mert Seal-en kívül Ricky Martin énekelt még el egy számot az új albumáról. A nagy nõfalónak tûnõ Ricky szerint tévednek azok, akik szerint az idei bemutató túlságosan szexuálisra sikerült, azzal érvelt, hogy "Ugyan már! 2005 van!".
A nagy nevû fehérnemûmárka bemutatóját Pharrell Williams, Paris Hilton testvére, Nicky Hilton és Lenny Kravitz is megnézte, de ez nem olyan nagy ügy, mert õk hárman általában minden nagyobb divatbemutatón ott vannak.
Modellbékülés
A bemutatón elõször Gisele Bündchen tûnt fel szexi krampuszruhában, aztán jöttek a veterán modellek: Naomi Campbell és a kissé megvastagodott lábú, de még mindig helyes Tyra Banks. Utánuk üde frissességével megjelent Adriana Lima, aki az "I love Candy" címû számra vonult be, és egy óriási nyalókát nyalogatott. A Victoria's Secret idei eseményét egy vodkagyártó cég is szponzorálta, így az after partyn volt mivel javítani a hangulatot a kifáradt modelleknek.
A hollywood.com híradása szerint a bemutató annyira inspiráló volt, hogy az öltözõben Tyra Banks kibékült Naomi Campbell-lel, akire eddig kölcsönösen dobálták a sarat. A barátkozás eredményeként Campbell nemsokára feltûnik Tyra Banks beszélgetõs tévémûsorában.

Módosítás dátuma: 2005. november 16. szerda  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 70 vendég böngészi