Főoldal Modellvilág Kockás rabruhát ölt Nagy Éva, playmate

Kockás rabruhát ölt Nagy Éva, playmate

E-mail Nyomtatás PDF
Nagy Éva, az egykori playmate hétfõn vonul be a gyõri büntetés-végrehajtási intézetbõl a pálhalmi börtönbe.

 

 Nagy Éva, az egykori playmate hétfõn vonul be a gyõri büntetés-végrehajtási intézetbõl a pálhalmi börtönbe. A hatéves börtönbüntetésre ítélt nõ 350 millió forintot sikkasztott egy bankból, ahol dolgozott.
Az egykori Rábaköz szépe ugyanabban a bankban dolgozott, mint édesanyja ezért még kínosabb volt számára a 350 millió forintos sikkasztás. Nagy Éva bevallotta, mindent szerelméért, a nála idõsebb és "dörzsöltebb" P. Józsefért tett, írja a Blikk. A férfinek korábban is több baja akadt a törvénnyel, így praktikusnak tûnt számára, hogy a lány hátán viszi el a balhét. Miután azonban Éva részletes beismerõ vallomást tett, a férfi sem úszta meg a büntetést és még azokat az éveket is le kell ülnie, melyeket korábban felfüggesztettek.
Kockás rabruhában
Noha az egykori playmate már ül egy ideje, csak mostantól kell rabruhát viselnie. A lap értesülései szerint a szürke kockás (és nem klasszik csíkos!) felsõt szoknyával fogja hordani, és kicsit aggódik, hogy mindebben hogy mutat majd.
Hat dicsérettel
Glegyák Eszter, Éva védõügyvéde úgy nyilatkozott, védence mintarab, hat dicsérettel távozott Gyõrbõl. Mielõbb szabadulni szeretne, és szívbõl megbánta, hogy egy férfi miatt sikkasztásra vetemedett, jelentette ki az ügyvéd.
A nagymama miatt is
Nagy Éva két éve és hét hónapja csak napi egy órán át látta az eget, ezért az új intézetben legszívesebben mezõgazdasági munkát végezne, hogy többet legyen friss levegõn. Az ügyvédnõ elmondása szerint további jó magaviselete esetén fogházra is enyhíthetik a büntetését, sõt 2007 tavaszán akár még feltételesen szabadlábra is kerülhet.
Az egykori playmate nagyon szeretné viszontlátni idõs és beteg nagymamáját, ezért is igyekszik kitûnni jó magaviseletével.


Módosítás dátuma: 2005. november 21. hétfő  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 161 vendég böngészi