Főoldal Ajánló Mûvészek a Dévai Gyermekekért

Mûvészek a Dévai Gyermekekért

E-mail Nyomtatás PDF
2005.
2005. december 12-én, hétfõn este fél 8-kor a Zeneakadémia Nagytermében karácsonyi, jótékonysági hangversenyt ad Baranyay László zongoramûvész és a Liszt Ferenc Kamarazenekar (hangversenymester: Rolla János), a Dévai Szent Ferenc Alapítvány javára.

A MOZART EST MÛSORA
Kis éji zene KV 525
C-dúr zongoraverseny KV 467
A-dúr zongoraverseny KV 488

Jegyek a Zeneakadémia jegypénztárában és a Szent Gellért Könyvesboltban (1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 1, a Kárpátia udvarban), 2.000, 3.000, és 4.000 Ft-os áron kaphatók, ill. lefoglalhatók az est szervezõinél e-mailen: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. A jegyet megvásárlók egy meglepetés-ajándékot is kapnak a koncert elõtt, a helyszínen. A hangverseny szünetében jótékonysági árverés keretében kerül eladásra Petrás Mária csángó iparmûvész 3 db karácsonyi kerámiája. A koncert hangfelvételébõl készült CD, a jegy felmutatása ellenében - akár karácsonyi ajándékként -, kedvezményesen megvásárolható december 22-tõl a Szent Gellért Könyvesboltban.

A hangverseny teljes bevételét a Dévai Gyermekközpont megsegítésére Böjte Csaba atyának adjuk át. Tegyük együtt széppé a nehézsorsú gyermekek Karácsonyát!

Az est védnöke: Mádl Dalma, a Katolikus Karitász jószolgálati nagykövete

További információ: www.devaigyerekek.hu
Módosítás dátuma: 2005. december 01. csütörtök  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 151 vendég böngészi