Főoldal pop-rock Cinit öt napra kiengedik

Cinit öt napra kiengedik

E-mail Nyomtatás PDF
Kamerákkal követik mindenhová az énekesnõt
Budapest.

 Kamerákkal követik mindenhová az énekesnõt
Budapest. A jelek szerint Zalatnay Sarolta kap pár nap eltávozást, így a karácsonyt szerettei körében töltheti. Természetesen, a kamerák követik ismét mindenhová.
A hányatott sorsú énekesnõ a napokban, minden bizonnyal eltávozást kap börtöne vezetõségétõl, így december 23. és 28. között szabadon mozoghat, találkozhat családjával, barátaival – közben kamerák is követik mindenhová. Herman Péter, az RTL Klub kreatív osztályának vezetõje, a Nem vagyok én apáca produkciós vezetõje elmondta, hogy öt napon át forgatnak, egészen addig, amíg december 28-án be nem zárulnak a börtön kapui a visszatérõ mûvésznõ mögött.
„Természetesen, a szentestét tiszteletben tartjuk, akkor nem forgatunk, magára hagyjuk Zalatnayt. A többi napon viszont kamerák követik, a megvágott anyagból pedig egy újabb epizód készül” – újságolta a produkciós vezetõ. Herman Péter elmondta még, vannak elképzelések, ötletek arra vonatkozóan, hogy milyen programokra, helyszínekre látogassanak el az énekesnõvel, de részletekrõl nem kívánt beszélni, ugyanis ezeket elõbb meg kell vitatni az öt nap szabadságot kapott Zalatnayval.

Módosítás dátuma: 2005. december 16. péntek  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 86 vendég böngészi