Főoldal Média Az ATV-re megy Friderikusz

Az ATV-re megy Friderikusz

E-mail Nyomtatás PDF
Értesüléseinek szerint a hit Gyülekezetéhez közel álló adón tûnik fel majd januártól Juszt László és sok más ismert médiaarc is.

 Értesüléseinek szerint a hit Gyülekezetéhez közel álló adón tûnik fel majd januártól Juszt László és sok más ismert médiaarc is.
Az Index információi szerint jövõ év elejétõl az ATV-n tûnnek majd fel a közszolgálati televíziótól az utóbbi hónapokban kirúgott médiaszemélyiségek, így Friderikusz Sándor és Hajdú Péter is. Értesüléseink szerint az ATV-n folytatja a jövõ év elejétõl Juszt László is, aki eddig az MTV-n vezette a Tévé ügyvédje címû érdekvédelmi mûsort, sõt a Hit-gyülekezethez közel álló adóra kerül Albert Györgyi is.
Az új mûsorvezetõk érkezésével párhuzamosan meg fog újulni az ATV arculata is, amelyen januártól napi híradót is láthatnak majd a nézõk, amit információink szerint az RTL klub Híradójában és a Sláger Rádióban is megforduló Kurucz Péter vezet majd.
Az Index értesülései szerint Friderikusz Sándor havi több tízmilliós fizetésért szerzõdött el az ATV-ért, ennél jóval kevesebbet keres majd a többi mûsorvezetõ. A konkrét mûsorokról egyelõre még nem szivárogtak ki információk, de nagy valószínûséggel Friderikusz egy heti hírmagazint, Hajdú Péter egy Névshowrhoz hasonló szórakoztató mûsort, míg Juszt László egy érdekvédelmi magazint is vezet majd.
Értesüléseinket nem erõsítették meg az érintettek, de Hajdú Péter azért elmondta, hogy az utóbbi idõkben elõrehaladott tárgyalásokat folytatott három kereskedelmi adóval, az ATV-vel, a Tv2-vel és a 4-es csatornával, és nemrégiben az egyikkel szerzõdést is kötött. Hajdú ennél többet a Névshowr jövõjével foglalkozó keddi sajtótájékoztató elõtt nem akart elárulni.
A Hit Gyülekezetében
Az ATV több szállal is kötõdik a Hit Gyülekezetéhez. A csatorna többségi tulajdonosa az a Broadcast Project Kft, amelyet az Új Spirit Kft-n keresztül a Hit Gyülekezete tulajdonol.
A csatornán belül további érdekeltséggel rendelkezik a Tripon László által vezetett Progress Europe Registration Kft. Tripon korábban a Hit Gyülekezete Gyömrõi úti Hit Parkjának építési munkálatait koordinálta.

Módosítás dátuma: 2005. december 16. péntek  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 86 vendég böngészi