Főoldal Média Pilhál Györgyöt megverték

Pilhál Györgyöt megverték

E-mail Nyomtatás PDF
Orrcsonttörést és agyrázkódást szenvedett Pilhál György a Magyar Nemzet munkatársa.

 Orrcsonttörést és agyrázkódást szenvedett Pilhál György a Magyar Nemzet munkatársa.
Az újságírót - elmondása szerint - hétfõn hajnalban két ismeretlen támadta meg fõvárosi, XVI. kerületi otthona közelében. Információink szerint Pilhál György hazafelé tartott, amikor hajnali fél 3 körül a háza közelében rátámadtak.
Úgy tudjuk, a támadásnak nem volt elõzménye, az újságírót korábban nem fenyegették meg. Pilhál György hétfõn reggel ment kórházba, ahol megállapították, hogy súlyosak a sérülései. Információink szerint eltört az orrcsontja és agyrázkódást szenvedett. Ezután ment a XVI. kerületi rendõrkapitányságra.
Az újságíró a rendõröknek azt mondta nem ismerte fel támadóit. A rendõrség súlyos testi sértés miatt ismeretlen tettes vagy tettesek ellen indított eljárást. A Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese - a megtámadott nevének említése nélkül - megerõsítette a támadás hírét.
Az elmúlt idõszak írásaiból:
December 29.
Pilhál György:
A mai magyar politika egyik legnagyobb fenegyereke kétségkívül Magyar Bálint, a szabad demokraták jelese. Ez az ember csak ebben az évben annyi kapitális marhaságot csinált, amennyinek negyedéért másutt már úgy kirúgták volna, hogy leszálláskor a futómûvét is elfelejti kiereszteni. Persze lehet, hogy egy õszinte percében õ maga is úgy gondolná, mennem kell, alkalmatlan vagyok a tisztemre, hülyeséget hülyeségre halmozok, lignitbányásznak fölvesznek még, esetleg erdõkerülõnek. Aztán könnyeivel küszködve kiballagna az épületbõl, mint Neugebauer, a bukott diák a Karinthy-könyvben. Erre azonban kevés az esély.
Ez már nem az a világ, és miniszter uramnak sincs látnivalóan õszinte perce. (Legfeljebb amikor Mucuska kémhölgynek teszi a szépet.) Vagyis megfáradt országunk viszi tovább a hátán ezt a böhöm embert, akinél - Gyurcsányt és Kókát leszámítva - kártékonyabb minisztere nem volt ennek a ciklusnak.

Június 12.
Az MSZP hét végi kongresszusán szót kért Szekeres Imre is, de nem ez volt a legnagyobb baj. Nagyobb baj volt az, amit mondott:
"A Fidesz kusza szövetségi kapcsolatokkal küszködik, legfõbb tartalékát 2002-ben a szalonképtelen újfasiszta hordák adják"
Mondom még egyszer, Szekeres Imre, Veszprém megye egykori KISZ titkára nyilatkozik így, akinek fõnöke boldogult Papp János (hat elemi, suksük) azért kilincselt ötvenhat végén a Kádár-titkárságon, hogyan néz ki az, hogy miközben akasztgatnak itt országszerte, a megyében senkit sem kötöttek föl.
Skandalum. (Mondanom sem kell találtak megoldást az elvtársak. Papp Jani bácsi egyébként családostul fõbe lõtte magát a rendszerváltás után - Szekeres nem)
Lényeg a lényeg, Szekeres Imre most azzal állt elõ 2001-be, hogy hamarosan szalonképtelen hordák érkeznek a Fidesz segítségére. Amit valószínûleg Szekeres Imre mozgalmi múltja nem engedhet kibontakozni.
Szekeres Imre mindenesetre figyelmezteti a magyar társadalmat, leghelyesebb ha magába fordul a nemzet. (Vicclap esetén ez címlapsztori)
Néhány mondatot azért ide írok Nagyszabású Imrének, aki idõközben túlkoros lett a KISZ-ben: Kedves Imre ha ideje engedi, nézzen le néha a választókörzetébe, Jászapátiba is (hírek szerint nem igazán kedvelik). Újfasiszta hordákról ott nemigen tudnak, ellenben teli szájjal szidják a mézet, malagát ígérõ parlamenti emberüket (gondolom, önt), aki a jelek szerint annyit ért a környék problémáihoz, mint gyöngytyúk a meghûléses betegségekhez.
"Újfasiszta hordák"
Gondolom, rendel a háziorvos. Hát itt volt KISZ-titkár Szekeres (Vidám) Imre, aki most amiatt dúl-fúl, hogy a Fidesznek "szalonképtelen újfasiszta hordák" adják majd a tartalékot."
Módosítás dátuma: 2006. január 05. csütörtök  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 209 vendég böngészi