Főoldal könyv PANORÁMA VILÁGKLUB - Csapó Endre új könyvének bemutatója Budapesten

PANORÁMA VILÁGKLUB - Csapó Endre új könyvének bemutatója Budapesten

E-mail Nyomtatás PDF

Az esemény időpontja: 2017. november 10. (péntek), 17 óra
Helyszín: Budapest – OKISZ-székház, 1146 Thököly út 60. (I. emeleti Széchenyi terem)

A Panoráma Világklub, nevéhez méltóan foglalkozik a nagyvilágban szétszórt magyarok dolgaival, sorsával, sikereivel. E tevékenységével legfőbb intézménye lett a világ magyarsága összefogása gondolatának, egymás megismerésének. Nagy érdeme az országtól távol élők megismertetése az otthoniakkal, rendezvényei által.
Egyik ilyen rendezvénye lesz november 10-én Budapesten az OKISZ székházban. A program egyik része a visszatelepülőkről szól majd — akik egykoron (ők vagy szüleik) elhagyták Magyarországot, de mégis hazatértek — beszélgetés Óss Enikővel (Kalifornia) Gyuricza Gáborral (Brazília), Fedor Alizzal (Venezuela), Miska Jánossal (Kanada) visszaköltözésükről, itthoni beilleszkedésükről, munkájukról, családjukról, a két ország közötti kapcsolatépítésről.
A második műsorszám Csapó Endre legújabb könyvének bemutatása. A 300 oldalas nagyalakú könyv kiadója a Panoráma Klub, amely gondozója a szerző szellemi hagyatékának. A könyv címe: Ilyen a világ – negyedik könyv, amely közzéteszi Csapó Endre 1997-2000 években megjelent hírlapi írásait, politikai elemzéseit.
A harmadik részben bemutatkozik a Magyar Hollywood Tanács, amely céljául tűzte ki a magyar gyökerű hollywoodi filmes világhírességek emlékét megőrizni, eredményeiket, sikereiket minél szélesebb körben bemutatni, és a mai filmes generáció pályafutásának, alkotásainak népszerűsítését.
Az esemény időpontja: november 10. (péntek), 17 óra
Helyszín: Budapest – OKISZ-székház, 1146 Thököly út 60. (I. emeleti Széchenyi terem)

 

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 255 vendég böngészi