Főoldal színház 110 éves a Vígszínház

110 éves a Vígszínház

E-mail Nyomtatás PDF
Május 1-je nemcsak a munka ünnepe.

 Május 1-je nemcsak a munka ünnepe. A színházé is. Legalábbis a Vígszínházé biztosan, amely ezen a napon ünnepli 110. születésnapját. Rengeteg érdekes program vár mindenkit, aki együtt szeretné tölteni ezt a napot a színház egykori és jelenlegi mûvészeivel.
A programokat átböngészve minden korosztály talál magának kedvére valót.
Könnyû esti sértés
Elsõként a Könnyû Esti Sértés színészzenekar játszik 12 és 13 óra között a Vígszínház elõtt felállított színpadon. Az együttes tagjai: Polyák Lilla ének, Oberfrank Pál ének, konga, Hajdu István basszusgitár, Fesztbaum Béla billentyû, gitár, Kocsis Gergely szaxofon, Vass György dob.
Album, dvd, póló, dedikálás
Az elõcsarnokban 12 és 19 óra között a Vígszínházzal kapcsolatos ajándéktárgyakat vásárolhatnak: a Nóra címû elõadásról készült DVD-t, Szabálytalan portrék Várkonyi Zoltán Vígszínházából címen megjelenõ, a színház egyik különleges idõszakát bemutató albumot és a jövõ évadra szóló bérleteket. Sõt, akár vígszínházi pólót is vásárolhat.
Az elõcsarnokban 1 órakor és 4 órakor a Vígszínház társulat tagjai dedikálnak.
A nap egyik különlegességeként a Vígszínház színpadán Presser Gábor egy kis „ajándék koncertet” ad a színház bérletes nézõinek. A mûsor várhatóan 15 órakor kezdõdik.
Ne felejtsék el magukkal hozni a bérletüket! Nemcsak a régi, hanem a nap folyamán megújított bérletek is belépõjegyül szolgálnak.
Össztánc - meglepetésekkel
Este 19 órától a színház közelmúltjának egyik legsikeresebb elõadását tûzték mûsorra a szervezõk, az Össztáncot. Ha még nem látta, itt a legjobb alkalom, hogy megismerkedjen ezzel a különleges táncos-történelmi panorámával. Ha már látta, nézze meg sokadszorra is, mert az ünnepi elõadás tartogat meglepetéseket… Az elõadás szünetében mindenki a színház vendége egy pohár pezsgõre!
Módosítás dátuma: 2006. május 01. hétfő  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 80 vendég böngészi