Főoldal szabadtér Hétvégén indul a Soproni Nyár

Hétvégén indul a Soproni Nyár

E-mail Nyomtatás PDF
Lövér Kemping: Máté Péter-emlékkoncert és Takáts Tamás buli
A pünkösdi hétvégén Takács Tamás és zenekara, valamint Máté Péter-emlékkoncert indítja a rendezvénysorozatot a Soproni Teraszon.
Lövér Kemping: Máté Péter-emlékkoncert és Takáts Tamás buli
A pünkösdi hétvégén Takács Tamás és zenekara, valamint Máté Péter-emlékkoncert indítja a rendezvénysorozatot a Soproni Teraszon.
Takáts Tamást nem kell bemutatni a hazai bluesrajongó közönségnek. Az idén ötvenéves zenész harminc éve ûzi hivatásosan ezt az ipart, jellegzetes hangját korábban a Karthago, majd az East együttesbõl ismerhetjük. Elsõ saját zenekarát, a Dirty Blues Band formációt 1989-ben alapította. A Takáts Tamás Dirty Blues Band koncertjei, akár kis klubokban, akár fesztiválok színpadain fergeteges hangulatúak. Nem lesz ez másként szombaton este 8-kor Sopronban sem! A koncert után a Soproni Teraszon Micsoda Buli! várja a soproniakat, amely keretében a VOLT Fesztivál házigazdái mutatják be legjobb lemezeiket.
Pünkösdvasárnap – a gyereknapra való tekintettel – egész nap nyitva tart a kemping. A színpadon este 8 után a Budapesten rendkívül sikeres Máté Péter-emlékkoncert látogat el Sopronba.
Máté Péter nevéhez számtalan örökzöld sláger fûzõdik. Az év elején néhány ismert hazai sztár részvételével és a Back II Black zenekar kíséretében egymás után kétszer is telt ház elõtt csendült fel az Elmegyek, a Zene nélkül mit érek én?, az Azért vannak a jó barátok és még számos sláger. Az elõadás akkora sikert aratott, hogy június elején ugyanez a program a Papp László Sportarénában kerül bemutatásra. A soproni koncerten négy hazai sztárt láthatunk és hallhatunk: a Club 54-bõl is ismert Gallusz Nikit, a megasztáros Gáspár Lacit, a 40 éve sikeres Payer „Öcsi" Andrást, valamint Havas László Chicot. Az énekeseket ezúttal is a Back II Black kíséri.

Módosítás dátuma: 2007. május 26. szombat  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 135 vendég böngészi