Főoldal pop-rock Komolyzenei- és jazzkoncert õsbemutatóval

Komolyzenei- és jazzkoncert õsbemutatóval

E-mail Nyomtatás PDF
Jazzclusive
A mûfaj krémje: a rendhagyó koncerten a magyar és a nemzetközi jazz- és klasszikus zenei élet kiemelkedõ mûvészeinek játéka bizonyíték arra, hogy a színvonalas zenei élmény nem mûfajokhoz kötött.
Jazzclusive
A mûfaj krémje: a rendhagyó koncerten a magyar és a nemzetközi jazz- és klasszikus zenei élet kiemelkedõ mûvészeinek játéka bizonyíték arra, hogy a színvonalas zenei élmény nem mûfajokhoz kötött. A koncert egyben magyarországi õsbemutatója lesz Szakcsi Lakatos Béla új mûvének is. A hangverseny egyik külföldi fellépõje Steve Wilson, amerikai jazz-szaxofonos/fuvolás, zeneszerzõ, zenekarvezetõ, akit muzsikustársai a legesélyesebbnek tartanak arra, hogy jazz szólistaként nagy áttörést hajtson végre. Játéka közel 100 lemezen hallható.
A Jazzclusive elõadója lesz a brit Gerard Presencer is, kiváló jazz trombitás/szárnykürtös, zeneszerzõ és producer, a berlini és a londoni Zeneakadémia professzora, aki olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Herbie Hancock, Chick Corea, Bob Berg, Jamiroquai, Ray Charles, Robbie Williams, Joni Mitchell, James Brown és Sting. A magyar jazz kiváló muzsikusai, Tony Lakatos szaxofonos és Szakcsi Lakatos Béla zeneszerzõ, zongoramûvész is játszanak majd az exkluzív koncerten, a komolyzenét pedig Hõna Gusztáv harsonamûvész, a Corpus Harsonakvartett, Ittzés Gergely, valamint a TeTraVERSI fuvolanégyes képviselik. Elsõosztályú hallgatnivaló!
Budapest, Zeneakadémia, október 18. 19:30

Módosítás dátuma: 2005. október 19. szerda  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 215 vendég böngészi