Főoldal pop-rock Elsa Valle Latin Jazz Syndicate

Elsa Valle Latin Jazz Syndicate

E-mail Nyomtatás PDF
Tradicionális és kortárs
Elsa Valle a Kubában született, jelenleg Európában élõ énekes-muvésznõ a legrangosabb havannai Zenemûvészeti iskola elvégzése után rögtön a híres havannai Tropicana-ban kapta elsõ elismerését, ezt követõen a legismertebb kubai és dél-amerikai fesztiválokon lépett fel.

 Tradicionális és kortárs
Elsa Valle a Kubában született, jelenleg Európában élõ énekes-muvésznõ a legrangosabb havannai Zenemûvészeti iskola elvégzése után rögtön a híres havannai Tropicana-ban kapta elsõ elismerését, ezt követõen a legismertebb kubai és dél-amerikai fesztiválokon lépett fel. Stílusát méltán nevezhetjük a tradicionális és a mai kortárs kubai éneklés érdekes és fantasztikus keveredésének. Hangja, énekstílusa egyszerre érzéki, melankólikus, és robbanékonyan improvizatív.
A számos külföldi fesztiválokon kívül Magyarországon a legnagyobb színpadokat hódította meg csodálatos hangjával, és tehetségével. Elnyerte a Lyra fesztivál különdíját. Jelenleg saját zenekarával a kubai tradiciókat ápolva különleges stílusával jazzt énekel, keverve a kubai zene ritmusával, dallamvilágával.
Budapest, Thália Színház, október 22. 19:00

Módosítás dátuma: 2005. október 19. szerda  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 193 vendég böngészi