Főoldal színház Szürreális élõvilág

Szürreális élõvilág

E-mail Nyomtatás PDF
Élõkép Társulat: Lepkévé válás
Nem mindennapi látvány: az Élõkép Társulat olyan teátrális elõadás létrehozására tesz kísérletet, amelynek szereplõi nem emberek, hanem élõ szobrok, természeti formációkra, állatszerû lényekre emlékeztetõ alakok.

 Élõkép Társulat: Lepkévé válás
Nem mindennapi látvány: az Élõkép Társulat olyan teátrális elõadás létrehozására tesz kísérletet, amelynek szereplõi nem emberek, hanem élõ szobrok, természeti formációkra, állatszerû lényekre emlékeztetõ alakok. Az elõadók színes elasztikus anyagba burkolt teste, illetve az egész színpadot borító textilréteg élõ textúrát képez, amelynek segítségével egy nem létezõ világot varázsolnak színpadra az alkotók. A vetített képek, animációk a tér tágítását és egy különös atmoszféra megteremtését szolgálják. A Lepkévé válás nem más, mint egy színpadon testet öltõ szürreális, fantasztikus „élõvilág”, amelynek lakói részben valós, részben virtuális szereplõk.
Az Élõkép Társulat több különbözõ mûvészeti ág képviselõjének találkozásából született. A társulat két meghatározó alakja Bérczi Zsófia és Terebessy Tóbiás. Elõadásuk a vizuális színház („élõ képzõmûvészet”, installációk, design) és a mozgásszínház (tánc, performánsz) találkozásából és ötvözésébõl születõ izgalmas vállalkozás.
Budapest, Trafó, november 13. 20:00
Módosítás dátuma: 2005. november 10. csütörtök  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 132 vendég böngészi