Főoldal Hírek
Hírek

Illegális bevándorlás - Bevándorlók bedöntötték az átkelőkaput Röszkén (MTI/Fotómédia)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2015. szeptember 16. - A magyar-szerb államhatár szerb oldalán feltorlódott tömeg bedöntötte a Röszke II. közúti határátkelőt lezáró kaput szerda délután - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata a rendőrség honlapján.

Bővebben...
 

Megújult környezetben folytatódik az Eszterházi Vigasságok Fertődön (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Sopron, 2015. szeptember 12. - Megújult környezetben folytatódik az Eszterházi Vigasságok programsorozat a szeptember 25-én kezdődő Őszi fesztivállal a fertődi Esterházy-kastélyban - tájékoztatta az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont az MTI-t.

Bővebben...
 

Megengedő szemléletű az új helyesírási szabályzat (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. augusztus 30. - Alapvető változásokat nem, finomításokat tartalmaz, és alapvetően megengedő szemléletű az új helyesírási szabályzat - mondta Proszéky Gábor, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) nyelvésze az M1 aktuális csatorna vasárnapi műsorfolyamában.

Bővebben...
 

Szent István királyra emlékeztek a bécsi dómban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Bécs, 2015. augusztus 29. - Szent István királyra emlékeztek a bécsi dómban szombaton, a magyar nyelvű misét Korzenszky Richárd tihanyi perjel celebrálta.

 

Módosítás dátuma: 2015. augusztus 29. szombat Bővebben...
 

KKM: a magyar közösségről neveztek el hidat Sao Paulóban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. augusztus 25. - A Magyar Közösség hídja elnevezést kapta egy forgalmas átkelő a brazíliai Sao Paulóban, az állam kormánya ezzel szerette volna kifejezni köszönetét a magyar diaszpórának a város és az állam építésében, fejlesztésben szerzett érdemeiért - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) kedden az MTI-vel.

Bővebben...
 


28. oldal / 472

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 107 vendég böngészi