Főoldal Hírek
Hírek

Koncerteket és borfesztivált rendeznek a fertődi Esterházy-kastély kertjében (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Sopron, 2015. augusztus 5. – Haydn Meets Jazz címmel szabadtéri koncerteket, borfesztivált és kézműves vásárt rendeznek pénteken és szombaton a fertődi Esterházy-kastély kertjében – tájékoztatta a szervező Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont az MTI-t.

Módosítás dátuma: 2015. augusztus 05. szerda Bővebben...
 

Bizonytalanná vált a kismartoni Esterházy-kastélyban tartott Haydn-fesztivál jövője (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Bécs, 2015. augusztus 4. - Bizonytalanná vált az Esterházy-kastélyban tartott Haydn-fesztivál jövője, miután az Esterházy-örökség kezelését ellátó cég megszakította a szerződéshosszabbításról szóló tárgyalásokat.

Bővebben...
 

Duray: az átlag feletti teljesítményeknél kezdődik a történelem (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Kiskunmajsa, 2015. augusztus 4. - A történelem mindig ott kezdődik, ahol az emberek átlag feletti teljesítményt tudnak nyújtani - mondta Duray Miklós szlovákiai magyar politikus, író kedden Kiskunmajsán, az '56-os ifjúsági tábor részvevőinek tartott előadásában.

Bővebben...
 

Ősök napja: több mint ötven program a bugaci pusztán (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. július 13. - Több mint ötven zenei és hagyományőrző, valamint tudományos-ismeretterjesztő programon keresztül mutatják be a magyarság legősibb hagyományait, emellett a magyarság őseire, Árpád vezérre és Attila hun fejedelemre is emlékeznek a 3. Ősök napja elnevezésű hagyományőrző találkozón a bugaci pusztán augusztus 14. és 16. között - közölte a Magyar-Turán Alapítvány hétfőn az MTI-vel.

Bővebben...
 

Szuperkupa - Videoton FC-Ferencváros (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Székesfehérvár, 2015. július 5. - A Szuperkupa idei győztese, a Ferencváros labdarúgócsapata a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2015. július 5-én.

Módosítás dátuma: 2015. július 06. hétfő Bővebben...
 


30. oldal / 472

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 109 vendég böngészi