Főoldal Hírek
Hírek

Kezdődik a Határon Túli Magyar Színházak Szemléje Budapesten (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. május 18. - Kilenc produkciót láthat a közönség szerdától a budapesti Thália Színházban a Határon Túli Magyar Színházak Szemléjén, amelyre még kaphatók jegyek - mondta el Lantos Anikó fesztiváligazgató az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

Bővebben...
 

Szégyentablóra kerülnek a graffitisek Tibetben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Peking, 2016. május 11. - Megálljt akarnak parancsolni a falfirkásoknak Tibetben a Csomolungma (Mount Everest) alaptáborának üzemeltetői.

Bővebben...
 

A kismartoni Esterházy-kastély rezidens zenekara lesz az év végétől az Osztrák-Magyar Haydn Zenekar (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Sopron, 2016. május 11. - A kismartoni (Eisensadt) Esterházy-kastély rezidens zenekara lesz az év végétől az Osztrák-Magyar Haydn Zenekar, miután együttműködési megállapodást kötött a kastélyt kezelő Esterházy Magánalapítvánnyal - közölte a magánalapítvány szerdán az MTI-vel.

Bővebben...
 

Megtartotta közgyűlését a nyugat-európai magyarok ernyőszervezete (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Stockholm, 2016. május 8. - Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár részvételével Stockholmban megtartotta idei közgyűlését a hét végén a Nyugat-európai Országos Magyar Szervezetek Szövetsége (NYEOMSZSZ).

Bővebben...
 

Szeptemberre készül el a nagycenki múzeum új állandó kiállítása (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. április 6. - Szeptember 21-re készül el a nagycenki Széchenyi Emlékmúzeum új állandó kiállítása, valamint az azt befogadó kastély kápolnájának rekonstrukciója az idei Széchenyi-év keretében - hangzott el az Örökség Kultúrpolitikai Intézet által a nagycenki fejlesztésekről rendezett szerdai budapesti beszélgetésen.

Bővebben...
 


10. oldal / 462

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 305 vendég böngészi