Főoldal Hírek
Hírek

Csepreghy Nándor: 60 milliárd forint jut Sopronnak a Modern városok fejlesztési programban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Sopron, 2017. április 5. - Közel 5 milliárd forintot már átadott Sopronnak a kormányzat abból a mintegy 60 milliárdból, amelyet a város fejlesztéseihez biztosít a Modern városok programban - emelte ki Csepreghy Nándor Sopronban, a történelmi belvárosi felújításának alapkőletételén szerdán.

Bővebben...
 

Barokk témákból nyílik tárlat a 150 éves Soproni Múzeumban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Sopron, 2017. március 31. - A Soproni Múzeum metszet- és festményanyagából válogat az a kiállítás, amely szombattól látogatható a Lábasházban.

Bővebben...
 

Visszakapja kastélyát a dél-morvaországi Luhacovicében a magyarországi származású Serényi család (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Prága, 2017. március 24. - Visszakapja barokk kastélyát, földjeit és erdeit a dél-morvaországi Luhacovice fürdővárostól a magyarországi származású arisztokrata Serényi család - írja a Právo című cseh napilap pénteken.

Bővebben...
 

Hétvégén kezdődik az idei szezon a Fertőrákosi Kőfejtőben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Fertőrákos, 2016. március 24. - Hétvégén kezdődik az idei turisztikai szezon a Fertőrákosi Kőfejtőben: a témapark és a tanösvény szombattól látogatható - tájékoztatta az MTI-t a létesítményt üzemeltető Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. ügyvezetője, aki szerint idén több programmal készülnek, és több látogatót is várnak a kőfejtőbe.

Bővebben...
 

Szász Jenő: egyszerre kell magyarnak és Krisztus-követőnek lenni (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Székesfehérvár, 2017. március 20. - Egyszerre kell magyarnak és Krisztus-követőnek lenni - hangoztatta a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke hétfőn Székesfehérváron, ahol kiosztották a kutatóintézet rajz- és esszépályázatának díjait "magyar zászló és címer", illetve "az én hősöm" témakörben.

Bővebben...
 


10. oldal / 467

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 120 vendég böngészi