Főoldal pszicho
Pszicho

Ranschburg: már oviban látszik, kiből lehet pszichopata (fn.hu)

E-mail Nyomtatás PDF

2008. március 6. - Az úttörőmozgalom felszámolásával eltűntek a normális felnőttvilágra felkészítő gyermekközösségek. Ranschburg Jenő szerint többek közt ez az oka a fiatalkori erőszak elterjedésének.

Bővebben...
 

„Ez az én személyes életművem" (Reformátusok Lapja)

E-mail Nyomtatás PDF


2010. december 12. - Interjú Bagdy Emőkével, a Károli tízéves pszichológia szakának alapítójával
Az ország legjobb pszichológusait képezik a HVC 2008-as felmérése szerint a Károli Gáspár Református Egyetem (KRE) pszichológia szakán.

Módosítás dátuma: 2010. december 19. vasárnap Bővebben...
 

Kirúgták a drogkoordinátort, Portörő Pétert (Index)

E-mail Nyomtatás PDF

2010. december 16. - A Kábítószerügyi Koordinációs Bizottság üléséről kivonult három civil delegált, miután a kormány képviselője bejelentette, hogy elbocsátották a nemzeti drogkoordinátort, és át akarják írni a nemzeti drogstratégiát. Szerintük a kormány döntése mögött nincsenek szakmai érvek, és veszélybe sodorhatja az ellátórendszer működését.

Bővebben...
 

Hárompárti összefogás Nagy-Britanniában a drogok legalizálására (Index)

E-mail Nyomtatás PDF

2010. december 16. - A drogok elleni háború "drága kudarc", valójában maga teremti meg az illegális drogkereskedelem feltételeit, véli egyre több brit parlamenti képviselő. A Munkáspárt volt drogügyi főfelelőse csütörtökön a kábítószerek teljes legalizálását javasolja majd a parlamentben, a liberalizációt a rendőrök, az ügyészek és az ügyvédek is támogatják.

Bővebben...
 

Kötött kapcsolatok: az emberi érintkezés változásairól (origo)

E-mail Nyomtatás PDF

2010. december 11. - A különféle kultúrák társadalmon belüli viszonyának talán legszemélyesebb, és elsődleges jelentőségű kérdése az emberek közötti érintkezés. Magyarországon csak az utóbbi években szembesültünk a kulturális érintkezés néhány új, a globalizációból adódó konfliktusával.

Bővebben...
 


24. oldal / 26

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 219 vendég böngészi