Főoldal pszicho
Pszicho

„Ez az én személyes életművem" (Reformátusok Lapja)

E-mail Nyomtatás PDF


2010. december 12. - Interjú Bagdy Emőkével, a Károli tízéves pszichológia szakának alapítójával
Az ország legjobb pszichológusait képezik a HVC 2008-as felmérése szerint a Károli Gáspár Református Egyetem (KRE) pszichológia szakán.

Módosítás dátuma: 2010. december 19. vasárnap Bővebben...
 

Kirúgták a drogkoordinátort, Portörő Pétert (Index)

E-mail Nyomtatás PDF

2010. december 16. - A Kábítószerügyi Koordinációs Bizottság üléséről kivonult három civil delegált, miután a kormány képviselője bejelentette, hogy elbocsátották a nemzeti drogkoordinátort, és át akarják írni a nemzeti drogstratégiát. Szerintük a kormány döntése mögött nincsenek szakmai érvek, és veszélybe sodorhatja az ellátórendszer működését.

Bővebben...
 

Hárompárti összefogás Nagy-Britanniában a drogok legalizálására (Index)

E-mail Nyomtatás PDF

2010. december 16. - A drogok elleni háború "drága kudarc", valójában maga teremti meg az illegális drogkereskedelem feltételeit, véli egyre több brit parlamenti képviselő. A Munkáspárt volt drogügyi főfelelőse csütörtökön a kábítószerek teljes legalizálását javasolja majd a parlamentben, a liberalizációt a rendőrök, az ügyészek és az ügyvédek is támogatják.

Bővebben...
 

Kötött kapcsolatok: az emberi érintkezés változásairól (origo)

E-mail Nyomtatás PDF

2010. december 11. - A különféle kultúrák társadalmon belüli viszonyának talán legszemélyesebb, és elsődleges jelentőségű kérdése az emberek közötti érintkezés. Magyarországon csak az utóbbi években szembesültünk a kulturális érintkezés néhány új, a globalizációból adódó konfliktusával.

Bővebben...
 

A segítő mancs – avagy a háziállatok terápiás hatása (origo)

E-mail Nyomtatás PDF


2010. november 26. - Háziállatot tartani jó. Legyen az kutya, macska, rágcsáló, halak, teve, sárkány, masztodon, a szívünkhöz közel álló állatok barátaink, lelki társaink, vigaszaink a bánatban, partnereink az örömben.  Adott esetben viszont ennél akár sokkal többet is adhatnak.

Módosítás dátuma: 2010. november 26. péntek Bővebben...
 


25. oldal / 26

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 299 vendég böngészi