Főoldal pszicho
Pszicho

Az internetfüggőség fokozatosan alakul ki a gyermekekben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. július 31. - Az internetfüggőség fokozatosan alakul ki, ezért fontos, hogy a gyermekek a szülővel együtt tanulják meg a világháló használatát, közös élményvilágot teremtve - tanácsolta Kalamár Hajnalka pszichológus az M1 aktuális csatornán vasárnap reggel.

Bővebben...
 

Izlandi módszer a gyermekek kihallgatására (haszonhír.hu)

E-mail Nyomtatás PDF

2016. június 29. - Az alapvető jogok biztosa az elmúlt hónapok kirívóan súlyos gyermekbántalmazási esetei miatt javasolja a módszer magyarországi bevezetését az igazságszolgáltatásban.

Bővebben...
 

Megbízhatatlanok az öngyilkossági kockázatot vizsgáló eszközök (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Washington, 2016. június 13. - Megbízhatatlanok a mentális betegségben szenvedők öngyilkossági kockázatát vizsgáló eszközök egy új elemzés szerint - írta a ScienceDaily tudományos-ismeretterjesztő portál.

Bővebben...
 

Az egyik szakmai szervezet támogatja a pszichológuskamara létrehozásáról szóló tervezetet (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. április 17. - Előremutatónak tartja és támogatja az Egészségügyi Szakmai Kollégium Klinikai Szakpszichológia és Pszichoterapeuta Klinikai Szakpszichológus Tagozata a Magyar Pszichológus Kamara felállítását célzó törvénytervezetet - közölte a tagozat vezetője vasárnap az MTI-vel.

Bővebben...
 

Pszichológusszakmai szervezetek tiltakoznak a kamarai törvénytervezet ellen (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. április 14. - Szakmai és jogi szempontból is elhibázottnak és kifogásolhatónak tartja a pszichológusok kamaráját létrehozó törvénytervezet jelenlegi normaszövegét több szakmai szervezet.

Bővebben...
 


5. oldal / 23

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 81 vendég böngészi