Főoldal pszicho
Pszicho

Izlandi módszer a gyermekek kihallgatására (haszonhír.hu)

E-mail Nyomtatás PDF

2016. június 29. - Az alapvető jogok biztosa az elmúlt hónapok kirívóan súlyos gyermekbántalmazási esetei miatt javasolja a módszer magyarországi bevezetését az igazságszolgáltatásban.

Bővebben...
 

Megbízhatatlanok az öngyilkossági kockázatot vizsgáló eszközök (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Washington, 2016. június 13. - Megbízhatatlanok a mentális betegségben szenvedők öngyilkossági kockázatát vizsgáló eszközök egy új elemzés szerint - írta a ScienceDaily tudományos-ismeretterjesztő portál.

Bővebben...
 

Az egyik szakmai szervezet támogatja a pszichológuskamara létrehozásáról szóló tervezetet (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. április 17. - Előremutatónak tartja és támogatja az Egészségügyi Szakmai Kollégium Klinikai Szakpszichológia és Pszichoterapeuta Klinikai Szakpszichológus Tagozata a Magyar Pszichológus Kamara felállítását célzó törvénytervezetet - közölte a tagozat vezetője vasárnap az MTI-vel.

Bővebben...
 

Pszichológusszakmai szervezetek tiltakoznak a kamarai törvénytervezet ellen (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. április 14. - Szakmai és jogi szempontból is elhibázottnak és kifogásolhatónak tartja a pszichológusok kamaráját létrehozó törvénytervezet jelenlegi normaszövegét több szakmai szervezet.

Bővebben...
 

Férfi tanárkommandót vetnek be feminin kisfiúk nevelésében Kínában (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Peking, 2016. február 28. - A férfias megjelenés, a férfiasság aktív képviseletére hozott létre irodát a közép-kínai Vuhan város egyik általános iskolája, mert feminin viselkedést, megnyilvánulásokat fedeztek fel diákjaiknál.

Bővebben...
 


13. oldal / 31

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 173 vendég böngészi