Főoldal pop-rock
Pop-rock

A Rolling Stones nem zenél Trumpnak (Haszonhír)

E-mail Nyomtatás PDF

2016. május 6. - A világhírű brit rockbanda képviselője közölte, hogy nem engedélyezték a republikánus elnökjelöltséget immár minden bizonnyal megszerző Donald Trump stábjának, hogy a politikus kampányrendezvényein Rolling Stones számokat játsszanak.

Bővebben...
 

Ezrek fordulnak el az AC/DC-től (Haszonhír)

E-mail Nyomtatás PDF

2016. május 5. - Belga lapértesülések szerint eddig hétezren váltották vissza a legendás rockbanda werchteri koncertjére szóló belépőjüket, miután kiderült, hogy a Guns N' Roses frontembere, Axl Rose ugrik be énekesként Brian Johson helyére.

Bővebben...
 

Nyárnyitó koncerttel készül az Omega a békéscsabai fellépésre (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Békéscsaba, 2016. április 11. - Nyárnyitó koncerttel készül az április 30-i, békéscsabai fellépésére az Omega - mondta el hétfőn, a helyszínen tartott beharangozó sajtótájékoztatón Kóbor János, az együttes énekese.

Bővebben...
 

Francia mozikban az egykori magyar punkokról készült francia dokumentumfilm (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Párizs, 2016. március 29. - Szerdától látható a francia mozikban Lucile Chaufournak a 1980-as évek magyar punkjairól készített dokumentumfilmje, az East Punk Memories (Keleti punk emlékek).

Bővebben...
 

Brit lapértesülés: a kubai Rolling Stones-koncert elhalasztását kérte a Vatikán nagypéntek miatt (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

London, 2016. március 26. - Szombati brit lapértesülés szerint felkérte a Vatikán a Rolling Stonest, hogy első, történelmi jelentőségű kubai koncertjét lehetőleg ne nagypénteken rendezze meg.

Bővebben...
 


4. oldal / 157

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 70 vendég böngészi