Főoldal pop-rock
Pop-rock

L. Simon László: az állam több száz milliót ad a könnyűzenének (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. október 2. - A Cseh Tamás Program az elmúlt két évtized legsikeresebb könnyűzenei programja Magyarországon, de az állam emellett több más csatornán keresztül, összességében több száz millió forinttal támogatja évente a hazai zenei iparágat - mondta L. Simon László pénteken a Syma-csarnokban.

Bővebben...
 

Volt egyszer egy Ifipark... - Tárlat nyílt a kultikus helyről (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. szeptember 24. - A Budai Ifjúsági Parkról megemlékező kiállítás a Nemzeti Kulturális Alap két évvel ezelőtt indult Cseh Tamás Programjának komoly eredménye, és előrevetíti egy állandó rockmúzeum létrehozásának szükségességét - mondta L. Simon László a Várkert Bazárban csütörtökön este megnyílt, Volt egyszer egy Ifipark... című kiállítás megnyitóján.

Bővebben...
 

Liverpoolba költözik a brit rock- és popzenei múzeum (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

London, 2015. szeptember 10. - Liverpoolba költözik a brit rock- és popzene elmúlt hetven évét bemutató British Music Experience múzeum, amelynek korábban a brit főváros adott otthont.

Bővebben...
 

Pe-csa Zárófesztivál szeptemberben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. augusztus 26. - Többek között a Beatrice, a Skorpió és a Karthago fellépésével, négy napon át összesen huszonegy koncerttel búcsúzik a lebontásra kijelölt Petőfi Csarnoktól a Pe-csa Zárófesztivál szeptember 17. és 20. között a városligeti Napozóréten felállított szabadtéri színpadon.

Bővebben...
 

Szombaton ismét rockfesztivált rendeznek Sitkén (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Szombathely, 2015. augusztus 25. - Szombaton ismét megrendezik a sitkei rockfesztivált, amelyen az amatőr együttesek után a Piramis, az Örökség, a Road, a Lord és végül a Hooligans lép fel.

Bővebben...
 


10. oldal / 158

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 306 vendég böngészi