Főoldal tárlat
Tárlat

Arcképek arctalanul: kiállítás a Kogart Galériában (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. január 15. - Budapest - Jagicza Patrícia festőművész első egyéni kiállításán Arctalanul címmel különböző technikákkal készített önarcképeit és olajfestményeit mutatják be csütörtöktől a Kogart Galériában.

Bővebben...
 

Díjátadás és kiállításmegnyitó a szentendrei Barcsay Múzeumban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. január 11. - Szentendre - Barcsay Jenő festőművész születésnapjához kapcsolódva hétfőn adják át a Barcsay-díjakat a 2012-es év kitüntetettjeinek, Könyv Kata és Külüs László Ákos festőművészeknek, és ekkor nyílik meg a két fiatal alkotó közös tárlata is a szentendrei Barcsay Múzeumban – mondta el az MTI-nek Herpai András művészettörténész, a kiállítás kurátora.

Bővebben...
 

Százezer látogatónál tart a Szépművészeti Cézanne-kiállítása (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



2013. január 5. - Budapest - A Cézanne-kiállítás százezredik látogatóját köszöntötték szombat délelőtt Budapesten, a Szépművészeti Múzeumban.

Módosítás dátuma: 2013. január 05. szombat Bővebben...
 

Gulyás Gábor: kiemelkedően sikeres évet zár a Műcsarnok (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. december 28. - Budapest - A Műcsarnok kiemelkedően sikeres évet zár, amely fontos kiállításokat és az eddiginél jóval nagyobb látogatottságot hozott - értékelt pénteki sajtótájékoztatóján az intézmény leköszönő igazgatója, Gulyás Gábor.

Bővebben...
 

Betlehemi jászol-kiállítás a Magyarság Házában (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. december 11. - Budapest - Az idei Betlehemi jászol pályázatra érkezett munkákból nyílik kiállítás csütörtökön a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Magyarság Házában.

Bővebben...
 


18. oldal / 41

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 373 vendég böngészi