Főoldal könyv
Könyv

Magyarország a díszvendég a helsinki könyvfesztiválon (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 24. - Tizenhárom magyar vonatkozású könyvet adnak ki Finnországban a Helsinki Könyvásárra, amelynek Magyarország lesz a díszvendége október 25. és 28. között.

Bővebben...
 

Magyar programok a frankfurti könyvvásáron (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 7. - Magyarország az idén is a nemzeti standon állítja ki könyveit október 10. és 14. között a frankfurti könyvvásáron, a világ legnagyobb könyves seregszemléjén több magyar programot is rendeznek.


Bővebben...
 

Az elhallgatott nagy magyar író (Kárpátinfo)

E-mail Nyomtatás PDF


2011. március 18. - A különös egyéniségekben és tehetségekben gazdag huszadik századi magyar irodalomnak kevés olyan izgalmas alakja volt, mint Szabó Dezső. Nincs az a jó és nincs az a rossz, amit le nem írtak vele és műveivel kapcsolatban az irodalmárok, kritikusok és irodalomtörténészek.

Bővebben...
 

Széchenyi-díj a magyar anyanyelvűek mentális nyelvtanának modellálásáért (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


2011. március 14. - É. Kiss Katalin nyelvészprofesszor büszke a kitüntetésre, örül és megtiszteltetésnek veszi, hogy a mesterének tekintett Kiefer Ferenc nyugalmazott kutatóprofesszor után ő is megkapta a Széchenyi-díjat.

Bővebben...
 

Először jelent meg a Bengáli tűz című regény hindi nyelven Indiában (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. március 7. -  Először jelent meg hindi nyelven G. Hajnóczy Rózsa Bengáli tűz című nagysikerű regénye Indiában; a kötetet a Magyar Kulturális Fesztivál keretében a Delhi Magyar Tájékoztatási és Kulturális Központban mutatták be - tájékoztatta Lázár Imre intézetigazgató hétfőn az MTI-t.

Bővebben...
 


8. oldal / 35

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 425 vendég böngészi