Főoldal Kárpát-medence
Kárpát-medence

Iohannis: a vesztegzár alá vont települések lakói is voksolhatnak (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Bukarest, 2020. november 30. - Nem korlátozzák a román polgárok választási szabadságát a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedések, a vesztegzár alá vont települések lakói is akadálytalanul leadhatják voksukat a parlamenti választásokon - jelentette ki hétfőn Klaus Iohannis államfő.

Bővebben...
 

Kétnyelvű helységnévtáblákat állíttatott Hargita megye tanácsa Úzvölgye település határaiba (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kolozsvár, 2020. november 30. - Kétnyelvű helységnévtáblákat állíttatott hétfőn délután Hargita megye tanácsa az elnéptelenedett Úzvölgye település határaiba.

Bővebben...
 

Kárpátaljai magyar intézményeknél tartott házkutatást az ukrán biztonsági szolgálat (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kijev, 2020. november 30. - Házkutatást tartott az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) hétfőn több kárpátaljai magyar intézményél és Brenzovics Lászlónak, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnökének a lakásán - tájékoztatta az MTI-t közleményben a szervezet.

Bővebben...
 

Szijjártó: minden nemzetközi fronton kiáll a kormány a kárpátaljai magyarokért (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2020. november 30. - Minden nemzetközi fronton kiáll a kormány a kárpátaljai magyarokért, ezért Szijjártó Péter a NATO külügyminisztereinek keddi ülésén fel fogja vetni a kárpátaljai magyar intézményeknél hétfőn tartott házkutatások ügyét.

Módosítás dátuma: 2020. november 30. hétfő Bővebben...
 

Potápi: történelmi siker az elmúlt tíz év nemzetpolitikája (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2020. november 27. - Történelmi siker az elmúlt tíz év nemzetpolitikája, hiszen az elmúlt században nem volt olyan évtized, amikor ilyen töretlen lett volna a nemzetpolitika előmenetele - fogalmazott a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkára pénteken az M1 aktuális csatornán.

Bővebben...
 


1. oldal / 1686

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 219 vendég böngészi