Főoldal Kárpát-medence
Kárpát-medence

Szilágyi Péter: Magyarország továbbra is számít a délvidéki magyarságra (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Palics, 2017. október 1. - Magyarország továbbra is számít a délvidéki magyarságra, amely már bizonyította életerejét és példaként szolgál a Kárpát-medence magyarsága számára - hangoztatta Szilágyi Péter nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkár vasárnap Palicson a Vajdasági Magyar Ünnepi Játékok megnyitóján.

Bővebben...
 

Ukrán oktatási törvény - Kárpátaljai magyar stratégia kidolgozását javasolja az UMDSZ (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Ungvár, 2017. szeptember 28. - Kárpátaljai magyar stratégia kidolgozását javasolja a kárpátaljai magyarság oktatási rendszerének megőrzése és a közösség megmaradása érdekében az Ukrajnai Magyar Demokrata Szövetség (UMDSZ) elnöksége csütörtökön Beregszászon kiadott nyilatkozatában.

Bővebben...
 

Grezsa: a Kárpát-medencei óvodaprogram az új magyar önépítés fontos mozzanata (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Bős, 2017. szeptember 25. - A Kárpát-medencei óvodaprogram az új magyar önépítés fontos mozzanata, olyan rendszerszintű beavatkozás, amely az egész Kárpát-medence magyar megmaradását szolgálja - jelentette ki Grezsa István, a határon átnyúló beruházások ellenőrzéséért felelős miniszteri biztos hétfőn a felvidéki Bősön, ahol elindította és bemutatta a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program felvidéki részét.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 25. hétfő Bővebben...
 

Kövér László: Magyarország a gyermekegészségügy terén is támogatja Kárpátalját (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Beregszász, 2017. szeptember 25. - Magyarország a gyermekegészségügy terén is támogatja Kárpátalját, hiszen mind a magyarok, mind az ukránok számára egyaránt a legfontosabb, hogy egészségben és biztonságban tudják a gyermekeiket - jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke hétfőn Beregszászon, ahol a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesületének elnökeként orvosi eszközöket adott át a beregszászi járási kórház gyermekosztályának.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 25. hétfő Bővebben...
 

Székely szabadság napja - Felemás ítélet született a jövő évi felvonulásról (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFKolozsvár/Marosvásárhely, 2017. szeptember 25. - Első fokon felemás ítéletet hozott a Maros megyei törvényszék a székely szabadság napjára, 2018. március 10-re tervezett marosvásárhelyi felvonulásról.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 25. hétfő Bővebben...
 


3. oldal / 1624

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 103 vendég böngészi