Főoldal Kárpát-medence
Kárpát-medence

Az EU támogatásával teszik újra hajózhatóvá a Temesvárt a Tiszával összekötő Bega-csatornát (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kolozsvár/Temesvár, 2017. augusztus 2. - Az EU támogatásával teszik újra hajózhatóvá Romániában és Szerbiában is a Temesvárt a Tiszával összekötő Bega-csatornát - közölte szerdán internetes oldalán az Adevarul román napilap.

Bővebben...
 

Nem utazhat Magyarországra Horváth Anna, Kolozsvár volt alpolgármestere (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Kolozsvár, 2017. augusztus 1. - A román legfelsőbb bíróság végzése értelmében nem utazhat Magyarországra a korrupcióval vádolt, és ezért hatósági felügyelet alá helyezett Horváth Anna, Kolozsvár volt alpolgármestere.

Bővebben...
 

Az Orbán-kormány újraválasztása érdekében buzdít regisztrációra az RMDSZ háromszéki elnöke (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Bukarest, 2017. július 27. - Az Orbán-kormány újraválasztása érdekében buzdítja regisztrációra és választási részvételre az erdélyi magyarokat Tamás Sándor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) háromszéki szervezetének elnöke, a szövetség állandó tanácsának tagja, a Kovászna megyei tanács elnöke.

Bővebben...
 

Kétnapos gyászt hirdettek Kárpátalján a kelet-ukrajnai harcokban e héten elesett kárpátaljai katonák emlékére (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Ungvár, 2017. július 21. - Kétnapos gyászt hirdetett Kárpátalján Hennagyij Moszkal, a megye kormányzója pénteken a kelet-ukrajnai harcokban a héten elesett két kárpátaljai katona emlékére.

Bővebben...
 

A nemzetpolitika és Fidesz-KDNP-kormányzás folytatása mellett foglaltak állást Kárpát-medencei magyar pártpolitikusok (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Tusnádfürdő, 2017. július 21. - Az utóbbi hét év nemzetpolitikája, a Fidesz-KDNP-kormányzás folytatása mellett foglaltak állást Kárpát-medencei vezető magyar pártpolitikusok a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor pénteki nemzetpolitikai fórumán.

Bővebben...
 


3. oldal / 1618

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 32 vendég böngészi