Főoldal Kárpát-medence
Kárpát-medence

Kelemen Hunor szerint Klaus Iohannis a hivatali elődje útját járja azzal, hogy Székelyföldre látogat (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Kolozsvár, 2017. július 12. - Kelemen Hunor szerint Klaus Iohannis román államfő hivatali elődje, Traian Basescu útját járja azzal, hogy Székelyföldre látogat.

Bővebben...
 

Beszakadt egy híd Székelyföldön, a Marosba zuhant egy teherautó (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Kolozsvár/Gyergyóújfalu, 2017. július 10. - Beszakadt hétfőn egy aszfaltot szállító teherautó alatt a székelyföldi Gyergyóújfalu alszegi Maros-hídja - írta a Székelyhon portál. A jármű a Gyergyóújfaluban még csak patak méretű Marosba zuhant, a sofőrnek nem esett bántódása.

Bővebben...
 

Orbán-Pásztor találkozó: történelmi áttörés a vajdasági nemzetrész támogatásában (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. július 5., szerda - Orbán Viktor miniszterelnök szerdán az Országházban fogadta Pásztor Istvánt, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnökét, akivel a gazdaságfejlesztési program eredményein kívül nemzetstratégiai kérdéseket is megvitattak - tájékoztatta Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-t.

Bővebben...
 

Az Omega lesz az idei Partiumi Magyar Napok egyik kiemelt fellépője (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Bukarest/Szatmárnémeti, 2017. július 5. - Az Omega együttes lesz a szatmárnémeti Partiumi Magyar Napok egyik kiemelt fellépője - közölték szerdán a szervezők sajtótájékoztatón.

Bővebben...
 

Martosi Szabadegyetem - Kövér: az ellenzék és Soros szervezeteinek koalíciója ősszel megpróbálhatja megdönteni a demokratikus intézményrendszert (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Martos, 2017. július 5. - Az ősszel leplezetlen koalíció jöhet létre a magyarországi ellenzék és a Soros György-féle szervezetek között, hogy utóbbiak a demokrácia intézményrendszere elleni nyílt támadásokkal, utcai zavargásokkal gerjesszenek hangulatot a választások előtt - jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke szerdán a Felvidéken zajló Martosi Szabadegyetem fővédnöki fórumán.

Módosítás dátuma: 2017. július 05. szerda Bővebben...
 


5. oldal / 1617

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 50 vendég böngészi