Főoldal Kárpát-medence
Kárpát-medence

Az RMDSZ európai kisebbségvédelmi törvényért kíván fellépni az EP-ben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kolozsvár, 2019. április 4. - Az őshonos nemzeti kisebbségek európai uniós védelmét biztosító törvényért kíván fellépni az Európai Parlament következő ciklusában a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ).

Bővebben...
 

Lomnici Zoltán: negatívan befolyásolná a román-magyar kapcsolatokat, ha nem szabadulna Beke István és Szőcs Zoltán (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kolozsvár/Feketehalom, 2019. április 3. - Negatívan befolyásolná a román-magyar kapcsolatokat, ha a román legfelsőbb bíróság nem határozna a terrorizmus vádjával elítélt Beke István és Szőcs Zoltán szabadításáról - közölte Lomnici Zoltán, az Emberi Méltóság Tanácsa civil szervezet elnöke szerdán az MTI-vel.

Bővebben...
 

EMNP-küldöttgyűlés - Tőkés: a nemzeti erők egyesítésére van szükség (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFNagyvárad, 2019. március 23. - A nemzeti erők egyesítésére és felelősségteljes tisztújításra biztatta az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) küldötteit Tőkés László, az EMNP védnöke a párt országos tisztújító küldöttgyűlésén szombaton Nagyváradon.

Módosítás dátuma: 2019. március 23. szombat Bővebben...
 

EMNP-küldöttgyűlés - Csomortányi Istvánt választották a párt elnökévé (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Nagyvárad, 2019. március 23. - A politikai folytonosságot képviselő Csomortányi Istvánt választotta az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) elnökévé a párt országos küldöttgyűlése szombaton Nagyváradon - közölte az MTI-vel a párt sajtóosztályának képviselője.

Bővebben...
 

A székely megyék vezetői: a székelyek vegyenek részt népviseletben Ferenc pápa csíksomlyói miséjén (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kolozsvár, 2019. március 11. - Közös felhívásban biztatják a székely megyék vezetői a székelyeket arra, hogy vegyenek részt népviseletben Ferenc pápa június elsejei csíksomlyói miséjén.

Bővebben...
 


5. oldal / 1658

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 226 vendég böngészi