Főoldal Kárpát-medence
Kárpát-medence

Három miniszteri és miniszterelnök-helyettesi tisztséget is kap az RMDSZ (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFBukarest, 2020. december 18. - Három miniszteri és miniszterelnök-helyettesi tisztséget is kap a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) a Nemzeti Liberális Párt (PNL) által jelölt Florin Citu vezette, most körvonalazódó jobbközép kormányban.

Bővebben...
 

Kinevezték a Vajdasági Magyar Szövetség államtitkárait (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Belgrád, 2020. december 17. csütörtök - Hét államtitkára lett a legnagyobb délvidéki magyar pártnak, a Vajdasági Magyar Szövetségnek (VMSZ) a szerb kormányban csütörtöki bejelentés szerint.

Bővebben...
 

Újabb szakaszához érkezett a felvidéki magyar pártegyesítés (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Pozsony, 2020. december 16., szerda - Újabb szakaszához érkezett a felvidéki magyar pártegyesítés folyamata, a legtöbb kérdésben már sikerült megegyezésre jutni - jelentették be a Magyar Közösség Pártjának (MKP) és a Most-Hídnak az elnökei közös pozsonyi sajtótájékoztatójukon szerdán.

Bővebben...
 

Helyeslik az RMDSZ kormányzati szerepvállalását az EMSZ vezetői (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kolozsvár, 2020. december 16. - Az Erdélyi Magyar Szövetség (EMSZ) helyesnek tartja, hogy a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) részt kíván vállalni Románia kormányzásában a következő négy évben.

Bővebben...
 

Megőrizte politikai súlyát az RMDSZ a bukaresti parlamentben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Bukarest, 2020. december 14. - A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) képviselőházi és parlamenti jelöltlistáiról harminc törvényhozó szerzett mandátumot a romániai parlamenti választásokon - erősítette meg a központi választási bizottság (BEC), amely hétfőn ismertette a mandátumok elosztását.

Módosítás dátuma: 2020. december 15. kedd Bővebben...
 


9. oldal / 1698

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 103 vendég böngészi