Főoldal Kárpát-medence
Kárpát-medence

Magyar termelői és értékesítési szövetkezet alakult Kárpátalján (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Beregszász, 2017. december 7. - A magyar kormány 35 millió forintos támogatásával megalakult a Kárpátaljai Termelői és Értékesítési Szövetkezet (KTÉSZ), a határon túli magyarlakta területek első ilyen szervezete, amely egész Kárpátalján szervezi a magyar vállalkozások termelői tevékenységét és minőségi termékeinek értékesítését - jelentette be Virág László, a Kárpátaljai Magyar Vállalkozók Szövetségének (KMVSZ) elnöke csütörtökön Beregszászon.

Bővebben...
 

Nyolcszázmillió forintot ad a kormány Rákóczi szülőhelyének felújítására (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Fotomedia fotó

Sátoraljaújhely, 2017. december 7. - A magyar kormány 800 millió forintos támogatást nyújt II. Rákóczi Ferenc szülőhelye, a borsi Rákóczi-kastély felújítására - közölte a Miniszterelnökség társadalmi és örökségvédelmi ügyekért, valamint kiemelt kulturális beruházásokért felelős helyettes államtitkára csütörtökön az MTI-vel.

 

Módosítás dátuma: 2017. december 08. péntek Bővebben...
 

Esterházy erkölcsi hagyatékának üzenete, hogy az elveszettnek tűnő ügyért is érdemes küzdeni (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFDunaszerdahely, 2017. december 7. - Esterházy János erkölcsi hagyatékának egyik fontos üzenete, hogy az elveszetnek tűnő ügyekért is érdemes küzdeni - jelentette ki Szilágyi Péter nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkár csütörtökön a felvidéki Dunaszerdahelyen, ahol beszédet mondott az Esterházy János halálának 60. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen.

Módosítás dátuma: 2017. december 08. péntek Bővebben...
 

Rákóczi Szövetség: magyar iskolaválasztási kampány indul a Felvidéken (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. december 1. - A karácsony előtti hetekben indítja Felvidéken a magyar iskolaválasztási kampányát a Rákóczi Szövetség - közölte a szervezet az MTI-vel.

Bővebben...
 

Magyar önkormányzati vezetőkkel konzultált az ukrán külügyminiszter Kárpátalján (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFUngvár, 2017. december 1. - Az ukrajnai kisebbségek jogait szűkítő új oktatási törvényről konzultált kárpátaljai magyar önkormányzati és közigazgatási vezetőkkel, valamint szakemberekkel Pavlo Klimkin külügyminiszter pénteken Beregszászon és Ungváron.

Módosítás dátuma: 2017. december 01. péntek Bővebben...
 


2. oldal / 1630

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 224 vendég böngészi