Főoldal Egyházak
Egyházak

Semjén: az állam feladata a vallás szabadságának biztosítása (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFSopron, 2021. október 28. - Az állam feladata a vallás szabadságának biztosítása - hangsúlyozta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön Sopronban, a Szent Orsolya Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Gimnázium 2,9 milliárd forintból felújított és korszerűsített épületegyüttesének megáldásán.

Módosítás dátuma: 2021. október 28. csütörtök Bővebben...
 

Kató Béla szerint a püspökök elleni bűnvádi eljárással a román állam azt üzeni: tegyenek le a restitúcióról (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kolozsvár, 2021. október 22. - Kató Béla szerint a két romániai református püspök elleni bűnvádi eljárással a román állam azt üzeni, hogy az egyházak tegyenek le az államosított ingatlanaik restitúciójáról.

Módosítás dátuma: 2021. október 22. péntek Bővebben...
 

Ferenc pápa: megérintett a magyarok ökumenikus szellemisége, családvédelme és környezettudatossága (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFVatikánváros, 2021. szeptember 15. - A magyarok "számos értékéről" beszélt Ferenc pápa a Szlovákiából a Vatikánba tartó repülőúton az őt kísérő újságírókkal folytatott kötetlen beszélgetésen, melyen beszámolt a budapesti találkozókról, hangsúlyozta az oltakozás fontosságát, és érintette az egyház álláspontját is a melegházasságokról.

Bővebben...
 

Balog Zoltán: az Isten-ember kapcsolatot előtérbe helyező egyházra van szükség (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF
Budapest, 2021. szeptember 9. - Az intézmény helyett az Isten-ember kapcsolatot előtérbe helyező egyházra van szükség a 21. században - mondta Balog Zoltán, a Magyarországi Református Egyház zsinatának elnöke az MTI-nek.

Módosítás dátuma: 2021. szeptember 09. csütörtök Bővebben...
 

Semjén Zsolt: a keresztényüldözés napjaink humanitárius válsága (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2021. szeptember 6. - A keresztényüldözés napjaink humanitárius válsága - hangsúlyozta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes hétfőn a Magyar Nemzeti Múzeumban az Ars Sacra Fesztivál keretében megrendezett, Kereszt-tűzben, keresztényüldözés a konfliktuszónákban című kiállítás ünnepélyes megnyitóján.

Bővebben...
 


3. oldal / 368

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 136 vendég böngészi