Főoldal Egyházak
Egyházak

A reformáció 500. évfordulója alkalmából tartottak tudományos konferenciát Beregszászon (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Beregszász, 2017. június 14. - A reformáció szellemisége egykor és ma címmel tartottak tudományos konferenciát a reformáció 500. évfordulója alkalmából szerdán Beregszászon, Soós Kálmán történésznek, a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola néhai rektorának, a reformáció kárpátaljai kutatójának a tiszteletére.

Bővebben...
 

Soltész: az állami vezetők feladata a hit újbóli megerősítése az emberekben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Tihany, 2017. június 14. - Az állami vezetők feladata az egyházzal együttműködve, hogy kiálljanak a hit mellett, így kitöltve a terjedő liberalizmus által okozott űrt - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára szerdán a tihanyi apátságban tartott vallásközi konferencián.

Bővebben...
 

Soltész Miklós: mindenkinek felelőssége van a hit megvédésében és megőrzésében (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. június 10. - Mindenkinek felelőssége van a hit megőrzésében és megvédésében - mondta Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára szombaton telefonon az MTI-nek.

Bővebben...
 

Találkozót tart a magyar református diaszpóra Kanadában (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. június 8. - Kanadában ezen a héten tartják a magyar református diaszpórának a reformáció 500. évfordulója alkalmából szervezett találkozóját.

Bővebben...
 

Soltész Miklós: Megduplázódott az egyházi iskolákba járó diákok száma 2010 óta (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Szombathely, 2017. június 6. - Megduplázódott az egyházi iskolákba járó diákok száma 2010 óta Magyarországon - mondta az egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár kedden Szombathelyen.

Bővebben...
 


8. oldal / 342

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 382 vendég böngészi