Főoldal Egyházak
Egyházak

Tarlós: a piarista oktatás a legmodernebb katolicizmust testesíti meg (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. november 15. - A piarista oktatás megtestesíti a legmodernebb katolicizmust: egyszerre jellemzi a tudomány feltétlen tisztelete és az erős kritikai szellem - mondta a főpolgármester szerdán a piarista rend magyarországi művelődéstörténeti szerepét bemutató kiállítás megnyitóján a budai Várban.

Bővebben...
 

Katolikus iskolanegyed épül Tamásiban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Tamási, 2017. november 13. - Katolikus iskolanegyed épül a Tolna megyei Tamásiban, erre a Pécsi Egyházmegye a következő években kétmilliárd forintot fordít.

Bővebben...
 

Közzétették a keresztényüldözésről rendezett konferencia nyilatkozatát (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. november 2. - Az Emberi Erőforrások Minisztériumának üldözött keresztények megsegítéséért felelős helyettes államtitkársága közzétette az október 11. és 13. között Budapesten a keresztényüldözésről rendezett nemzetközi konferencián elfogadott nyilatkozatot.

Bővebben...
 

Reformáció 500 - Felavatták a reformáció emlékművét Debrecenben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFDebrecen, 2017. október 31. - A debreceni Református Nagytemplom és Református Kollégium közötti Emlékkertben kedden este felavatták a reformáció emlékművét, Györfi Sándor és Györfi Lajos szobrászművész alkotását.

Módosítás dátuma: 2017. október 31. kedd Bővebben...
 

Reformáció 500 - Balog: szilárdan őrizni kell a felismert igazságot (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. október 30. - Szilárdan őrizni kell a felismert igazságot és nyitottnak kell lenni az újra, ezt üzeni a reformáció - mondta az emberi erőforrások minisztere hétfőn Budapesten, a Magyar Nemzeti Bankban (MNB), ahol a jegybank alelnökével bemutatta a reformáció kezdetének 500. évfordulója alkalmából kibocsátott emlékérméket.

Bővebben...
 


8. oldal / 349

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 274 vendég böngészi