Főoldal Egyházak
Egyházak

Grezsa István: lelkész ösztöndíjat indít a kormány (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2018. január 8. - Lelkész ösztöndíjat indít a kormány a Kőrösi Csoma Sándor-program mintájára - jelentette be Grezsa István, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének és összehangolt fejlesztési feladatainak kormányzati koordinációjáért felelős kormánybiztos az utóbbi programban részt vevő fiatalok előtt hétfőn Budapesten.

Bővebben...
 

Feltörekvő kisegyházak: a jehovisták, a „hitesek” és a baptisták a legerősebbek (HVG)

E-mail Nyomtatás PDF

2018. január. 06. - Néhány nem keresztény világvallás híveinek száma gyorsabban nőtt ugyan, de az említett kisegyházak követőinek számától így is messze elmarad.

Bővebben...
 

Támogatja a kormány az aleppói görög katolikus oktatási programot (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. december 30. - A kormány 620 millió forinttal támogatja Szíriában az Aleppói Görög Katolikus Érsekség oktatási fejlesztési programját - derült ki a Magyar Közlönyből.

Bővebben...
 

Soltész: a kormány szövetséget kötött az egyházakkal is (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. december 26. -  A kormány az elmúlt években szövetséget kötött az egyházakkal is, és az elmúlt hét és fél évben a közfeladat-ellátásban és karitatív segítségnyújtásban is nagy változások történtek - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára a Kossuth rádió 180 perc című műsorában kedden.

Bővebben...
 

Személyi plébánia lett az eddigi prágai magyar római katolikus lelkészség (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Prága, 2017. december 17. - Személyi plébániává alakult át decembertől a prágai magyar katolikus lelkészség. Ez egyházilag magasabb státus, és az eddiginél nagyobb stabilitást, biztonságot ad a prágai magyar katolikus hívőknek.

Bővebben...
 


10. oldal / 354

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 172 vendég böngészi