Főoldal Egyházak
Egyházak

Semjén: ötszörösére nőtt az egyházak támogatása (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2020. december 14. - Az elmúlt évtizedben ötszörösére nőtt az egyházak támogatása és Szent István-i mértékű templomépítési program keretében 130 templom épült - mondta el a nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes, tárca nélküli miniszter az Országgyűlés igazságügyi bizottságában tartott éves meghallgatásán hétfőn.

Bővebben...
 

Hölvényi: az egyházak számára nagy lehetőség, hogy részt vegyenek Európa jövőjének alakításában (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Brüsszel, 2020. december 9. - Az egyházak és vezetőik számára nagy lehetőség, hogy részt vegyenek Európa jövőjének alakításában, miután a koronavírus-járvány és az azzal kapcsolatos kihívások nyitottabbá tették az embereket az új üzenetekre és megoldásokra - jelentette ki Hölvényi György KDNP-s európai parlamenti (EP-) képviselő szerdán az Európai Néppárt vallásközi párbeszédet elősegítő éves konferenciáján.

Bővebben...
 

Újraválasztották Fekete Károlyt a Tiszántúli Református Egyházkerület püspökévé (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2020. december 7. - Újraválasztották Fekete Károlyt a Tiszántúli Református Egyházkerület püspökének, az egyházkerület főgondnoka Molnár János lett - közölte az egyházkerület hétfőn az MTI-vel.

Bővebben...
 

Kilencven éve született Hegedűs Loránt (Barankovics Alapítvány/Pesti Srácok)

E-mail Nyomtatás PDF


2020. november 11. -  „Ha valaki legalább egyszer hallotta Hegedűs Loránt istentiszteletét, egy életre való útravalót kapott.

Bővebben...
 

Balog Zoltán a következő dunamelléki püspök (parokia.hu)

E-mail Nyomtatás PDF


2020. november 5. - Balog Zoltánt választotta püspökévé a Dunamelléki Református Egyházkerület – közölte az egyházkerület választási bizottsága november 5-ei szavazatszámláló ülése után.

Módosítás dátuma: 2020. november 05. csütörtök Bővebben...
 


10. oldal / 369

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 210 vendég böngészi