Főoldal Egyházak
Egyházak

A Magyar Református Egyház zsinata megerősítette a II. Helvét Hitvallást (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Debrecen, 2017. június 24. - Megerősítette a II. Helvét Hitvallást, és elfogadta új fordítását a Magyar Református Egyház közös zsinata szombaton a debreceni református Nagytemplomban.

Bővebben...
 

Református zsinat: a református egység megtartó erő (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFDebrecen, 2017. június 24. - A református egység megtartó erő, a jövőképet teszi reményteljessé - összegezte a zsinat üzenetét a Kárpátaljai Református Egyházkerület püspöke a Magyar Református Egyház közös zsinatát követő sajtótájékoztatón szombaton a debreceni Nagytemplomban.

Módosítás dátuma: 2017. június 24. szombat Bővebben...
 

Változatos programokkal készül Debrecenben a református egyház (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Debrecen, 2017., június 20. - Változatos programokkal készül Debrecenben a múzeumok éjszakájára a református egyház - mondta a Debreceni Református Kollégium Múzeumának igazgatója az esemény keddi debreceni sajtótájékoztatóján.

Bővebben...
 

A reformáció 500. évfordulója alkalmából tartottak tudományos konferenciát Beregszászon (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Beregszász, 2017. június 14. - A reformáció szellemisége egykor és ma címmel tartottak tudományos konferenciát a reformáció 500. évfordulója alkalmából szerdán Beregszászon, Soós Kálmán történésznek, a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola néhai rektorának, a reformáció kárpátaljai kutatójának a tiszteletére.

Bővebben...
 

Soltész: az állami vezetők feladata a hit újbóli megerősítése az emberekben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Tihany, 2017. június 14. - Az állami vezetők feladata az egyházzal együttműködve, hogy kiálljanak a hit mellett, így kitöltve a terjedő liberalizmus által okozott űrt - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára szerdán a tihanyi apátságban tartott vallásközi konferencián.

Bővebben...
 


10. oldal / 345

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 269 vendég böngészi