Főoldal Egyházak
Egyházak

Reformáció 500 - Balog: az egyházak vitákban való részvétele mellett a kormánynak a magánéleti döntések tiszteletben tartása is fontos (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Balatonszárszó, 2017. augusztus 26. - Az egyházaknak az élet nagy kérdéseit is érintő, szabad vitákban való részvétele mellett az emberek magánéleti döntéseinek tiszteletben tartásának fontosságát hangsúlyozta az emberi erőforrások minisztere Balatonszárszón szombaton.

Bővebben...
 

Reformáció 500 - Magyar napokat tartanak Wittenbergben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2017. augusztus 22. - Magyar napokat tartanak a németországi Wittenbergben.

Bővebben...
 

Vatikáni államtitkár: kedvezően alakul a katolikus és az orosz ortodox egyház viszonya (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Moszkva, 2017. augusztus 22. - Kedvezően alakul a katolikus és az orosz ortodox egyház viszonya, de az orosz fővárosban most nem folytak konkrét tárgyalások egy újabb egyházfői találkozóról - jelentette ki Pietro Parolin bíboros, a Vatikán államtitkára kedden Moszkvában a Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel közösen megtartott sajtótájékoztatón.

Bővebben...
 

Semjén: Magyarország sosem felejti el, mivel tartozik a keleti kereszténységnek (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. augusztus 20. - Magyarország soha nem felejti el, hogy mivel tartozik a keleti kereszténységnek, sosem felejti el a kapcsolatot, amely a keleti kereszténységhez köti - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes vasárnap Budapesten, amikor átadta I. Bartolomaiosz konstantinápolyi ökumenikus pátriárkának a Múzeum utca 11. számú épület kulcsait.

Bővebben...
 

Soltész: a kereszténység vállalása sokszor nagy kihívásokkal jár (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Halmaj, 2017. augusztus 4. - A kereszténység vállalása sokszor nagy kihívásokkal jár, erőt, kitartást igényel - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára pénteken Halmajon, ahol a reformáció 500. évfordulója alkalmából felavatták Kálvin János egészalakos szobrát, Varga Gábor dombóvári szobrász alkotását.

Módosítás dátuma: 2017. augusztus 04. péntek Bővebben...
 


10. oldal / 347

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 205 vendég böngészi