Főoldal
Egyházak


ÁSZ: szabályszerű volt a Tiszántúli Református Egyházkerület intézményfenntartói gazdálkodása (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2019. április 4. - Az Állami Számvevőszék vizsgálata szerint szabályszerűen használta fel a Tiszántúli Református Egyházkerület a köznevelési és a szociális humánszolgáltatási feladatok ellátására a központi költségvetésből kapott támogatásokat, azokat a jogszabályi előírásokat betartva adta tovább intézményeinek.

Bővebben...
 

Semjén: az állam és az egyház együttműködése a járható út (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Tisztaberek, 2019. március 24. - Nem tudok elképzelni jobb "befektetést" a költségvetési pénzeknek, mint az egyházi intézményekbe történő invesztíció - jelentette ki Semjén Zsolt vasárnap a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tisztabereken vasárnap.

Bővebben...
 

Erdő Péter: Mindszenty József boldoggá avatása jót tenne a magyar nép lelkének (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF




Budapest, 2019. február 23. - Mindszenty József bíboros, esztergomi érsek, Magyarország egykori prímásának mielőbbi boldoggá avatása jót tenne a magyar nép lelkének - mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek szombaton Budapesten, a Hit pajzsa díj átadó ünnepségén.

Bővebben...
 

Jakubinyi érsek kiterjesztette a csíksomlyói búcsút a pápalátogatás napjára is (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kolozsvár, 2019. január 22. - Június elsejére, Ferenc pápa csíksomlyói látogatása napjára is kiterjeszti a csíksomlyói búcsút Jakubinyi György, a Gyulafehérvári Római Katolikus Főegyházmegye érseke - közölte honlapján az érsekség.

Módosítás dátuma: 2019. január 23. szerda Bővebben...
 

Ferenc pápa június 1-jén tart Csíksomlyón szabadtéri szentmisét (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Bukarest, 2019. január 11. - Június 1-jén, szombaton tart szabadtéri szentmisét a csíksomlyói hegynyeregben Ferenc pápa - közölte az MTI-vel Oláh Zoltán kanonok, a Gyulafehérvári Főegyházmegye pápalátogatás ügyében illetékes sajtóreferense.

Bővebben...
 


21. oldal / 369

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 229 vendég böngészi